Årets första inhandlade julpynt 

Hej på er! Vad skönt med helg och lite ledighet från skolan. Jag jobbar dock i helgen så super ledig kommer jag tyvärr inte att vara, men skönt att få en paus från datorn i alla fall.

Jag startade min fredag med att åka till Sunderbyns sjukhus för att träffa en fysioterapeut och läkare inför att påbörja en ny medicin. Vi har bland annat mätt min rörlighet och gjort lite andra testar, samt att jag har behövt svara på en del frågor. Nu återstår bara röntgen och om det ser bra ut får jag börja med den nya medicinen! Håll tummarna!

Eftersom jag ändå var i Luleå passade jag på att åka förbi Lagerhaus innan jag åkte hemåt. Där köpte jag faktiskt årets första julpynt som blev en adventsljusstake. Jag är så peppad på att få köpa fint julpynt till lägenheten och det här var helt klart en bra start. Den här ljusstaken i stengods var sååå fin, en ljus beige färg med små svarta fläckar på. Det fanns även en matchande ljusstake för endast ett ljus som jag bara blev tvungen att köpa med hem. Längtar tills det blir dags att julpynta, men så länge får adventsljusstaken ligga och vänta i min jullåda.

Adventsljusstaken hittar ni HÄR / Ljusstake för ett ljus HÄR

Väl hemma igen tvättade jag flera maskiner, handlade och lagade hemmagjord pizza till middag som blev väldigt gott!

Ikväll har jag umgåtts med Klara och vi har givetsvis sett på idol. Tycker verkligen årets säsong är riktigt bra, har många favoriter i programmet. Det ska bli väldigt spännande och se hur det hela slutar och vem som tillslut kommer att vinna.

Godnatt på er och trevlig helg!

Gillar

Kommentarer