Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er fina ni!

Jag hoppas att ni haft en mysig dag vad ni än valt att göra idag. Som jag nämnde i mitt förra inlägg hade vi inget planerat för denna dag då jag inte visste om jag hade corona eller inte. Jag fick mitt provsvar sent igår och det visade sig att jag inte har corona, så himla skönt! Förkylningen har även börjat släppa, ser framemot att kunna börja träna till veckan igen.

Idag överraskade jag Johan med Belgiska våfflor till frukost innan vi tog oss ut på en lång promenad i solen. Det har verkligen varit ett sådant härligt väder här idag, ville knappt gå in.

Efter promenaden blev det en löjromstoast till lunch och lagom till efter det knackade ett blommbud på dörren som för övrigt visade sig vara min pappa. Så roligt att just han fick körningen hem till oss. Det var Johan som hade beställt en sådan fin bukett till mig + att pappa hade varit så gullig och köpt en chokladask åt oss. Får verkligen inte nog av den här fina buketten med så stora och fina rosor i. Hur mycket älskar man inte blombuketter alltså?

Vi har precis avnjutit en middag bestående av fläskytterfilé med potatis och grönsaker i ugn, så smarrigt!

I kylen har vi varsin semla som står och väntar på oss som vi ska äta framför någon mysig film tänkte jag. Har faktiskt inte ätit någon semla i år än och jag är ju en faktiskt en riktig ”semmelälskare” så nu är det verkligen dags.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer