Alla helgons dag

Alla helgons dag idag. En väldigt viktig dag enligt mig. En dag att minnas och en dag att tänka extra mycket på dem nära och kära som tyvärr inte längre finns hos oss.

Helt ärligt har jag varit dålig på att uppmärksamma den här dagen tidigare år. Har inte alls farit till kyrkogårdar varje år. Men idag tyckte jag att det kändes viktigt och jag fick även med mig mamma och min ena syster.

Vi for först till Hertsöns kyrkogård. Där har jag min gammelmormor och gammelmorfar begravda. Dem gick bort väldigt nyligt så det var lite känsligt att vara där.

Vi for sedan vidare till Gammelstan där min mamma har sin farmor och farfar + sina två farbröder begravda. Hann aldrig träffa dem, dem dog tyvärr alldeles för tidigt. Hennes farmor gick bort när jag var två månader, så har inte direkt några minnen av henne heller. Vi tände ljus och stod och tänkte på dem ett tag. Var så fint ute när alla ljus lyste i mörkret.

Har ni besökt några gravar idag? Eller vad gör ni en sådan här dag? Hoppas ni i alla fall haft det bra, och får en fin kväll!

Gillar