​Nu har det alltså gått en vecka sedan jag startade med min periodiska fasta. Vissa dagar har varit utmanande men resultatet är galet. med tanke på att jag har ätit så mycket skit. 

Igår fikade jag med Krille på väla, mitt första mål blev då ett wienerbröd - mål två var en mandelbulle och på kvällen åt jag riktig mat som tur var!
Trots dessa onyttiga mål har jag lyckats gå ner 1.7kg på en vecka! Vågen visade 69.6kg utan mat i magen. Det var SÅ längesen jag vägde under 70kg, typ två år sedan och jag är så glad! 

Så, beach 2015, jag är redo för dig. Är du redo för MIG? 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag fått för mig att köra periodisk fasta. Jag tänker ge det en månad - minst! Mest för en kul grej. Jag är nöjd med min kropp, men för att se vad som händer. Under en period åt jag lchf. Det hände mycket med kroppen men jag orkar inte vara så strikt. 

Efter en dag, eller nej. Någon timme håller jag på att dö. Min mage är hungrig, allt ser så förbaskat gott ut. Dricker kaffe för att dämpa hungerskänslan och känner på mig att jag kommer skaffa ett koffeinberoende istället?
Min förhoppning är att jag kommer vänja mig, det kommer säkert bli bättre efter en vecka, eller någon dag. 

Fasteperiod 20:00-12:00
Ätarperiod, 12:00-20:00Likes

Comments

Jag har så fina vänner som ställer upp som fotomodeller eller lånar ut deras djur.

Igår var min lilla fotomodell Leo. Han är lika lång som min sko, 1kg lätt och 20cm hög. Ett riktigt charmtroll! 8

Likes

Comments

Vilket fint initiativ! :) blir glad i hela kroppen när jag ser att en stor del av hela Facebook faktiskt har udda strumpor på sig idag :)
Hoppas att ni också har det!

Likes

Comments

Ledig från skolan i ca två veckor. Vad gör man då?
Är så van att alltid ha saker att göra, har planerade dagar och sitter sällan i soffan. Så nu, två veckors ledighet. kommer lägga mycket tid på gymmet!

Likes

Comments

Detta är nog mitt andra singelår på alla hjärtans dag. Väljer att se det positiva: jag är omringad utav fina, positiva människor och har klarat mig väldigt bra! - så jag fortsätter!

Likes

Comments

Var hittar man en Mr. Grey? 

Brukar sällan gå på bio eller läsa böcker. Böckerna är lästa, dock inte den sista för jag vill inte veta slutet och nu har jag äntligen sett filmen. Har nog en tendens till att vara lite skeptisk till filmer som härstammar från en galet bra bok, för det brukar vara så, men denna film...oj oj oj så bra! Jag skulle kunna se den 10 gånger till och smälta lika mycket varje gång.


Hela salongen var full av fnittriga tjejer och två killar som bergis har blivit dittvingade av sina flickvänner. Troligtvis lämnade dom biosalongen med med tanken om att kraven i sovrummet har blivit högre.

Kommer jordens kvinnor sätta högre "krav" på männen för att få en Mr. Grey? En dominant, snygg målinriktad man? 

10 Handkolvar utav 10.

Likes

Comments

Jag måste testa..mycket!
Så fort det kommer ut någon ny dryck, produkt etc. måste jag oftast prova.


Varför?
Ingen aning egentligen för vi vet ju om att det mesta som säljs med superreklam inte ger samma resultat som reklamen.

- au naturel, en sån sak jag måste testa! Främst för en vän till mig känner de som står bakom produkten och man blir ju lite nyfiken på alla nyttiga produkter som kommer ut på marknaden. Den var god, smakade nyttigt! kanske lite liten flaska, sveper den i ett naffs.7 av 10 nom nom.

Likes

Comments