Header

Nationella - jobb - Te


Hej alla, ja okej jag såg nyss min statistik och den har minskat med mer än 50 % eftersom jag inte bloggat på typ 2 månader.
Tycker det här är sjukt synd men jag förstår såklart att ingen titta på en blogg utan uppdatering.

Jag har mina anledningar och en av dom är såklart skolan. Jag vet alla i gymnasiet som ba "men nian är enkel om man jämför"
ok, fine 1:an på gymnasiet tror jag säkert är mycket svårare och jobbigare men till skillnad från er som säger "om man jämför" så har inte  jag något att jämföra med. Så förlåt om jag tar nian som en hårt del av mitt liv.
Om 7 dagar får jag reda på om jag har kommit in på mitt förstahands gymnasieval, och för att jag ens ska komma dit så måste jag jobba hårt vilket gör nian dryg. Nationella gör en stressad och man får prestationsångest och så är det bara.

Men för att komma ifrån det negativa så har jag mer grejer som gör att bloggning inte riktigt kommer som första prioritet. När jag kom hem från Australien så fick jag jobb på ett café och det är där jag spenderar mina lördagar. Det känns bra att ha ett jobb redan nu när jag är så ung och det är en lättnad att jag redan vet att jag har ett sommarjobb :)

För er som inte står mig nära så skulle jag också vilja dela med mig av att jag troligtvis kommer åka iväg som utbytestudent ett år, möjligen till USA. Vilket jag ser fram emot så mycket! Om någon har några tips om det eller erfarenheter så dela gärna med er i en kommentar :)

Det sista jag vill säga är att jag kommer försöka blogga, men som sagt inte så mycket just nu. Se fram emot maj-juni istället då mycket händer för mig! Vill även tipsa om ett underbart te : Indian chai. TESTA DET!

PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej älsklingar, haha cheeky.
Skulle bara säga förlåt, jag gjorde en video blogg till er men den gick åt helvete så tyvärr så får den bli lite senare när jag kan göra den bättre! möjligen nästa vecka:)

Helgen har i alla fall vart riktigt bra, igår jobbade jag i åtta timmar och på kvällen va det fest på Bellevue och jag tror inte jag haft så kul på länge, haha. Senare på kvällen kom också en vän och såg till att allt var bra sedan åkte vi hem med buss tillsammans.

Idag mår jag lite mindre bra, de beror på gårdagen mest men jag har även lite söndagsånget. Vilket jag vanligtvis aldrig har.
Även fast min dag var helt okej, vi var på en visning av ett hus jag och pappa, tog en långlunch på pizza hut och hade nostalgi hela eftermiddagen så är min söndagsångest enbart pga plugg.. två prov nästa vecka som jag inte alls är pepp på men även massa andra grejer.

nu ska jag snart sova för jag är helt slut sen förbereda för en ny vecka! One more week to go Before sportlov! puss xo 

Likes

Comments

Get exited, ska nämligen kanske göra ett video inlägg ikväll dagen till ära.
Vad jag ska prata om får ni se då, men bland annat en liten förkortad berättelse om Australien. Även lite om Alla hjärtansdag!

Likes

Comments

När nån frågar typ, har du någonsin haft en kändiscrush? Då säger jag alltid "haha nej jag är inte en sån person"
det har jag inte heller varit, aldrig varit så into en kändis ex. Justin bieber. Ni vet sådär att man är lite olyckligt kär osv.
DETTA HAR NU HÄNT MIG!, tror jag.. asså har aldig känt såhär för nån "känd förut. hhaha så jävla cheeky men nu blev det så.
Kolla gärna hans vines, dom är grymma och säg va ni tycker. Men för mig är han helt klart min första kändis-crush!
Shawn Mendes i mitt hjärta
Likes

Comments

Åh jätte nöjd med min beställning som kom med posten idag!Likes

Comments

Hej alla fina läsare, så tacksam för er som inte slutat titta in varje dag och jag är verkligen jätte ledsen att jag inte bloggat! jag kom hem från Australien för lite mer än en vecka sen och haft så mycket annat att göra så jag glömt.
Men för att typ make it up to you så ska jag göra en ny video, vilket troligtvis kommer bli en haul från AU! Hoppas ni är förväntansfulla så ska jag försöka göra den så bra som möjligt trots dålig kamera:)

Här får ni en gammal bild från början av sommarn<3 puss 

Likes

CommentsÅhh har klappat och matat kangaroos:D gulligaste

Likes

Comments