Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej,i dag fick jag åka 2h tidigare från skolan för jag skulle till sjukhuset .efter det så åkte jag och mamma till backaplan och köpte en klänning som man har under en annan vit klänning .sen åt vi på donken och sen åkte vi hem igen 👍🏼i morgon e det fan fredag !

Likes

Comments

hej hej ,har inte gjort nått inlägg på länge för att jag har typ inte orkat men aa ,jag lägger upp lite bilder iaf.

Likes

Comments

hej hej ,snart en vecka sedan senaste inlägget .Har inte haft lust att göra nått inlägg .Aa ja ,i morgon är man ledig från skolan och jag ska endå gå upp halv 7 !jag ska till ullared .Har fan längtat dit .

Likes

Comments

I morgon ska ja på konfaläger .åker hem till pappa och packar efter skolan och kanske hinner köra lite med grön innan jag går ner till linneas och åker där i från vid 5 då bussen går .tror de tar typ 1h att åka dit så jag kommer la lyssna på musik på vägen .ses på söndag igen.

Likes

Comments

Hej hej ,i dag hade vi fotografering på konfan .då hade vi på oss kåporna (dom vita klänningarna) och så lekte vi och så .i morgon vettefan vad jag ska gö efterssom skyttet har uppehåll

Likes

Comments

hej hej i dag när jag kom till stallet övade dom med att lasta shelldon .Han är ganska svårlastad. (as dålig bild sry). Det gick iaf bättre mot slutet, Efter lastningen tog jag in han och borsta och så  sen red jag .

Likes

Comments

hej hej , i går va jag med på första lektionen i skolan men vid 10 kom pappa och hämta mig för att jag skulle undersöka hjärtat .det gör man några år efter man slutat med medecinerna för att dom kan påverka hjärtat men de hade de inte .vi va där i ca 2 h .Efter det åkte vi till Donken och va hemma vid 1 .Rätt gött att slippa skolan . Vid 3 kom linnea och då gick vi upp till stallet .Det gick bra och jag ska rida i dag med .

Likes

Comments

hej hej, denna veckan har gått sjukt snabbt . i morgon blir de stallet .Sitter och kollar på Morran och Tobias ,haha de e så jävla kul va .

Likes

Comments