Den här serien är bara bäst! Jag började kolla på den igår då en kompis rekommenderade den plus att jag har hört att många pratat om den. Och jag kan säga en sak och det är att jag verkligen inte ångrar att jag började kolla. Jag har nyss sett färdigt på säsong två och vill bara börja med säsong tre nu på en gång.

Skam är iallafall en norsk serie där man får följa en viss person varje säsong. Det finns tre säsonger och jag är verkligen helt fast!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det första december! Jag älskar verkligen julen och december är en riktigt mysig månad. Så jag är verkligen väldigt taggad inför denna månad. Sedan kollade jag självklart på den första delan av julkalendern. Det är så himla mysigt tycker jag att kolla på. Dock så brukar jag bara kolla på dom första avsnitten. Men julkalendern i år tror jag kan vara väldigt bra, jag tycker iallafall att man får julkänsla av den.

Likes

Comments

Alltså detta var verkligen så himla gott. Det är då saffransdeg med en fyllning av nutella, rostade hasselnötter och mörk choklad. Det ända man gjorde var att göra en vanlig saffransdeg som man delade upp i två bitar och sedan kavlade ut, ungefär som man gör kanelbullar. Efter det lade man på smör, nutellan, hasselnötterna och chokladen. Sedan rullade man ihop det och skar den i bitar som man därefter lade som en krans på en plåt. Jag och min mamma bakade det inför första advent och det blev en stor hit.

Likes

Comments

Det är första advent idag vilket känns helt sjukt. Men även så himla mysigt eftersom julen är på väg nu. Så idag ska jag äta lusssebullar, pepparkakor och kanske dricka lite glögg. Glad första advent!

Likes

Comments

Så här blev resultatet av våra lussebullar och dom blev riktigt goda. Jag och mamma har ståt nu under kvällen och bakat dom och det har varit så himla mysigt. Det gjorde så att har jag börjat få lite julkänsla. Sedan är det första advent imorgon så då kommer jag nog få ännu mer julkänsla Jag hade dock önskat att lussebullar alltid skulle smaka lika gott som dom gör när dom är nygräddade.

Likes

Comments

Denna dag startade jag på det bästa sättet (eller inte), jag pluggade. Det suger verkligen när man måste plugga på helgen. Men efter att jag hade pluggat så stack jag med min mamma till stan då hon hade något hon skulle köpa. Även jag fick med mig en grej hem och det var ett par svart byxor eftersom jag igår upptäckte att jag hade fått ett hål i mina. Men nu är jag hemma och vi ska snart äta och därefter tror jag att jag och min mamma ska baka lite.

Likes

Comments

Detta blir mitt första inlägg för denna veckan vilket inte känns så bra eftersom det är fredag idag. Men jag har verkligen haft super mycket i skolan och har behövt prioritera det. Så nu ska jag försöka att få upp minst ett inlägg om dagen igen. Men nu är det iallafall fredag och det är så himla skönt, behöver verkligen lite helg nu efter denna veckan. Hoppas ni får en mysig fredag!

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan dag då det känns som jag har hunnit med mycket men ändå kunnat ta det lugnt. Jag, min syster och min mamma stack till stan eftersom min syster skulle fixa hennes fransar. Under tiden hon gjorde de gick jag och min mamma runt i lite affärer och jag fick med mig två saker hem som jag är så sjukt nöjd över. Jag hann inte få till någon bra bild innan det blev mörkt så det kommer upp lite bilder nu i veckan på det jag köpte. Efter det åkte vi hem, jag satte mig och pluggade lite och jag plockade även in mina kläder i garderoben. Nu har vi nyss ätit en middag som jag lagade och det blev faktiskt riktigt gott. Jag gjorde mandelburgare som kommer jag lätt att göra om!

Likes

Comments

Hej! Idag är det lördag, det är fint väder och jag är på bra humör. Det kan ju inte bli bättre. Det är iallafall super skönt med helg dock var jag hemma nästan hela veckan eftersom jag var sjuk men nu är jag äntligen frisk. Men det finns en ska som gör mig lite irriterad eller jag vet inte om jag ska kalla det för att jag blir irriterad men det är att min hy är så sjukt torr. Jag är speciellt torr vid mina ögon och mellan mina ögonbryn och så fort jag tar på mig lite smink så ser det bedrövligt ut. Så just nu öser jag på med återfuktande krämer i mitt ansikte i hopp om att det ska bli bättre.

Likes

Comments

1. HÄR// 2. HÄR// 3. HÄR// 4. HÄR// 5. HÄR// 6. HÄR

Men alltså hur snygga är inte dessa Träningskläderna? Jag tycker iallafall att dom är sjukt snygga och skulle lätt kunna tänka mig att ha på mig dom när jag tränar.

Likes

Comments