Hej på er!!
På måndag så åker jag till Gran Canaria!! Det ska bli såå skönt men tyvärr så missar jag tre ridlektioner var av en av dom är hoppning. Men just nu känner jag att det har gått väldigt bra i ridningen så det gör inte så mycket. Därför kommer jag inte uppdatera på ett tag tyvärr.
Nu på torsdag går dessutom jag och min kompis med i min ridskolas ungdomssektion vilket ska bli jättekul. Tyvärr kan vi antagligen inte vara skötare längre men vi kommer fortsätta ta han om Safir och Råttan som då är våra skötarponnysar!
Någon gång fram över kommer jag dessutom hyra någon av hästarna på min ridskola och så kommer min farbror ha lektion för mig. Han har arbetat mycket med hästar och ridit många hopptävlingar. Jag kommer antagligen hyra Safir eller Maggan men det beror på vem som klarar att gå själv bäst och så.
Ha det bäst!!!
/Agnes Gyllensvaan<33

Detta är Maggan<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla!
Idag tänkte jag bara uppdatera lite snabbt om min ridning och så. Den här veckan är det hoppning för mig och jag hoppade i måndags och tycker att de gick väldigt bra för att bara ha hoppat den hästen en gång förut. Jag red Maggan som är väldigt pigg och stark att hoppa tycker jag. Det gick i superfart men det var sjukt kul. Vi hoppade stuts och lite vanliga linjer.
På fredag ska jag rida Maggan igen men även två lektioner till du jag kommer missa tre lektioner på mitt sportlov pga att jag ska till Gran Canaria.
Vet ännu inte vilka ändra två jag ska ha på fredag men det ska bli sjukt kul i alla fall. <33

/ Agnes Gyllensvaan<33

En bild på mig och Micro från förra fredagen:)

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har inte uppdaterat på länge för att jag varit i Norge och ridit islandshäst. Jag red tre olika hästar och hjälpte till med en del i de stallet. Det är alltid lika kul att rida där upp även om jag inte är van att rida islandshäst.
I alla fall så är jag hemma igen.
Min ridning börjar på fredag och jag taggar!!! Jag ska få rida Safir och vi ska ha dressyr. Vi får se om jag uppdaterar efter de ridpasset. Sedan ska jag antagligen och fota min kompis när hon rider sin häst på lördag så jag har lite jag ska göra i helgen.
Ni kan ju ta och kolla in min instagram där jag lägger upp bilderna jag tar - picturesbyagnes_ och min vanliga insta agnesdorotea_

/Agnes Gyllensvaan <33

​En bild på mig och islandshästen Saga<3

Likes

Comments

​Hej på er!!

Idag är det fredag och det betyder att jag kommer rida idag. Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Men idag ska jag inte ha Safir på ridskolan utan ett annat sto som jag också red förra veckan då det var dressyr. Idag är det markarbete. Jag var inte på ridningen i måndag pga att jag hade dansuppvisning. Förra gången jag red Larina (som jag ska rida idag) gick det riktigt bra jag lyckades även få ner henne en stund i form men problemet var bara att hon tyckte det var jobbit och drog då istället. 

Men dom har ändrat om mycket i stallet nu. Dom har bytt plats på Safir och en annan ponny vilket inebar att SAfir nu står i box iatället.  Jag antar att dom flyttade henne till box för att hon inte skulle vara så sur när man gör iordning henne fast jag vet inte om det kommer bli mycket bättre. Tydligen så står hon och sparkar en del i boxen. Men vi får se. 

Det var lite uppdatering från idag. Kommer nog uppdatera lite på söndag för imorgon (lördag) ska jag vara med i ett Luciatåg i stallet. Ska bli jättekul. 

Agnes Gyllensvaan<33

Likes

Comments

Hejsan!!
I måndags var jag som vanligt och red som vanligt fick jag Safir. Vi arbetade förvänd galopp vilket var väldigt roligt. Tjejen var sjukt pigg och stark när vi övningarna i galopp. Så pigg har hon inte vart på länge. Vet faktiskt inte varför hon var så stark och hur jag än försökte gick det inte att göra halvhalter när hon drog iväg. Men det var såå roligt att rida henne när hon var så.
Det kan bero på att det kom snö i söndags och att hon då blev piggare. Men i alla fall så är jag väldigt nöjd med ridpasset och taggar ridlektion på fredag!!

/agnes gyllensvaan :)

Likes

Comments

​​Hej på er!!!

Nu är jag tillbaka och tänkte uppdatera om när jag red igår och lite mer. Så igår red jag min tjej Safir igen. För överigt jag brukar kalla henne så haha. Vi hade markarbete igår som gick väldigt bra. :) Vi tränade först mycket på sits och stog mycket i d3en lätta sitsen. Jag fick inte ont i mina ben av det men i min rygg. Är inte säker på varför men det är bra träning. Det var även mycket träning inför hoppning allmänt. Med det menar jag att vi tränade på att sitta ner i sadeln mellan hindren. EFter det jobbade vi med tre galoppbommar som det var 14 meter emellan vilket betyder 4 galoppsprång föe Safir<3 Jag försökte trycka in fem galoppsprång men hon var för stark ocg pigg på grund av att hon gått en lektion innan där dom inte galopperar och hon gillar ju att springa. Hon brukar inte gå lektionen innan men igår gjorde hon det. Är i alla fall så otroligt nöjd med henne. <333

På fredagar har jag det senaste inte ridit Safir utan har varierat lite. 

Men det var allt jag hade och säga nu! (Det blir tyvärr ingen bild idag)

/agnes gyllensvaan<33

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag skrev här. I alla fall så red jag igår och hade som vanligt Safir. Hon var fin men kändes lite stel efter att ha haft vila några dagar i med att det varit teorivecka. Vi tränade på att rida öppna, övergångar och öka och minska traven. Efter att min ridskola haft teorivecka så är alla hästar lite trötta och sega och det var även Safir.

På fredag rider jag också och ska faktiskt inte ha Safir utan ett annat ungt sto. Jag har ridit henne förut men endast två gånger och då har det väl gott hyfsat. Jag älskar ju Safir över allt annat så vet inte och jag är så villig att lämna ifrån mig henne men samtidigt är det alltid bra med variation. 

På tal om ingenting så fyller jag år på måndag (30 oktober) det ska bli kul för min farbror kommer och han har drivit ett stuteri men har inga hästar kvar tyvärr. Han har även hoppat mycket så ska bomba honom med lite videor på min Safir.

//Agnes Gyllensvaan <33

Likes

Comments

Hejsan!!!
Igår hade jag och min kompis privatlektion. Jag hoppade Safir och min kompis sin favorit. Vi började lektionen med att jobba lite balans genom att trava och galoppera utan stigbyglar. Vi hoppade även på en stocketbit även då utan stigbyglar. Det gick bra jag var riktigt nöjd. Sen så hoppade vi stuts och jag tyckte även det gick toppen.
Nu kommer vi till det roliga. Jag har hoppat oxer förut men inte på Safir. Vi hoppar inte sådant på vanliga lektioner. Hon var fin men jag måste hålla fram handen lite längre stund så inte hon och jag tappar balansen.
Sedan hoppade vi även på volterna vilket både jag och min kompis tyckte var svårt.
Detta var ändå bara lite av vad vi gjorde på lektionen.
Kommer nog blogga lite efter pay and jump imorgon.
//Agnes Gyllensvaan <33

Bild på mig och Safir från stutsen:)

Likes

Comments

Hej!!
Jag har ej bloggat på ett tag nu pga att jag haft mycket nu på ett tag.
Jag kan ju börja med att berätta att jag och Safir hoppade i måndags. Vi hoppade många linjer och en kortare bana vilket jag tyckte var mycket roligare än att hoppa längre bana och bara 2 linjer. Safir hoppade lika bra som vanligt men jag måste öva mer på hur jag rider och kommer mot hinderna för att vi ska kunna hoppa så bra som möjligt.
Nästa vecka är det teorivecka vilket betyder att det ej ör ridning och man inte tar privatlektion. Då finns det andra aktiviteter som pay and jump som jag ska hoppa med Safir<33 Kommer berätta mer snart!
//agnes <3

Bild på Safir:)

Likes

Comments

Hejjjj!!!! 

Det var två dagar sen jag skrev här och nu är jag här igen haha. Idag ska jag åka till mitt stall och fotografera två av mina ridkompisar som ska hoppa idag. Jag fråga på min snap om det var några av mina kompisar som ville bli fotade någon gång och det var några. Jag frågade om två av dom som skulle rida idag ville bli fotade och de ville det. Jag har inte fotat hoppningar förut så jag ska alltså träna lite iadg på dom. Det ska bli jättekul och jag förstår självklart att det kommer ta lite tid att lära sig att fota riktigt bra. Jag kanske också behöver byta objektiv på kameran. Men vi får se hur det går. 

Vi får se om jag lägger upp någon bild på det jag fotade om jag får för ridskolan och för ryttarna jag fotar. 

Agnes Gyllensvaan <3

Likes

Comments