Hej!

Har inte bloggat för ännu nu, för jag har inte hunnit och jag har varit Göteborg också med dessa finisar, som ni ser på bilden. Jag har hunnit fylla år, sedan jag bloggade sist också. Och min födelsedag var väl bra. Började dagen med att få pannkakor på sängen, sedan skjuts till skolan av min kompis, i hennes mopedbil. Fick även två presenter av henne som jag blev sjuktglad över.

Sedan efter skolan åkte hon och jag till Coop. Där handlade jag en Vitamindricka, som jag njöt av i det varma vädret. Därefter så träffade jag en killkompis i två timmar.

När jag kom hem, så fixade jag mig snabbt, sedan kom lite gäster. Vi åt gott och min allra bästavän Saga förgyllde min kväll när hon var hemma hos mig. 

Dagen därpå så steg vi upp 04:30 för att hinna till tåget på morgonen som gick 05:15 till Göteborg.

I Göteborg var vi med i en konsert som heter Star for life. Det är bland det roligaste jag har gjort på länge. Jag både grät och skrattade i massor. Mia Skäringe träffade var med, om ni vill veta. Denna helg har alltså varit helt underbar. Vi har hunnit äta på Mc, Burger King, Subway. Pizza Hut, Espresso house och Starbucks. Känner nu i efterhand att jag bara har ätit skräpmat och druckit väldigt dåligt. Hihi, men skitsamma. Men satte redan igång med träningen, när jag kom hem. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
 Gitarren och sången gick jättebra idag.

Men jag träffade en väldigt speciell person idag och pratade om en sak. 

Jag blir bara så arg att jag inte vågar säger vad jag egentligen tycker. 

Jag lätt personen bara gå iväg istället för att kämpa emot.

Istället för att berätta hur mycket jag egentligen älskar personen, så släppte jag taget. Och bara höll med vad personen sa.

Jag ångrar mig redan, och kommer ångra mig sedan. 

Jag visar nästan aldrig mina känslor för någon. Jag vet inte varför.

 Musik får mig oftast att gråta, för då tänker jag på vad jag har gjort fel och hur saker är.

Det är bara en person som jag egentligen kan gråta för när som helst. Och den personen kan jag inte prata med nu.


  

Likes

Comments

Redan in på detta året har jag skadat mig eller varit sjuk väldigt mycket.

Det började med att jag ramlade av cykeln och skrapade upp både knät och armbågen. Jag kunde inte gå normalt på en vecka. Sedan har jag också haft ett tag, att min högra fot viker sig åt sidan när jag går och springer. Det gör att jag faller väldigt mycket och vrickar till den. Jag hade problem med det när jag var mindre. Då fick jag gå hos sjukhusgymnast, men jag tror jag måste börja där igen. Så det kan bli bra igen. 

Sedan kommer jag till svinkopporna. Och jag kommer ha de på min födelsedag. Jag har nog bara varit frisk fyra år på min födelsedag. Tre år i rad har jag tappat rösten på min födelsedag, och de andra åren har jag haft feber och varit förkyld. 

Sedan har jag också opererat bort en sak i huvudet också. 

Hihi, men måste sticka till gitarren nu,så vi ses snart

Likes

Comments


Likes

Comments

Från i fredags tills idag har jag varit på läger med konfermationen.

Lägret har både varit kul och rent ut sagt fruktansvärt också. Det började med att jag fick massa utslag på mitt högra ben. Kliade sjukt mycket och ser ut som finnar. Blev värre och färre för varje timme. Och när jag vaknade idag så hade det börjat på andra benet också. Mamma och jag gick ner till datorn. Hon tror det är svinkoppor. Så jag har fått antibiotika. Usch det är så äckligt med tabletter, och mina ben ser helt konstiga ut.  Men nu blir det lite pizzamys, och sedan blir det plugg.

Den bilden som ni ser, tog jag när jag var iväg i Stockholm. 


Likes

Comments

Hej!

Jag har inte kunnat blogga i veckan, för har inte haft internet till datorn.

 Jag kom fram sent på lördagskvällen med pappa. Vi tog tunnelbanan dit vi skulle bo. Vi bodde hos en kompis till pappa, som hade bott i Oman. På söndagsmorgonen så stack jag ut med pappa och shoppade. Vi var och shoppade på Hollister, Bik bok, Zara och Brandy Melville.

Jag kan verkligen rekommendera Brandy Melville till er. De har så sjukt sköna och snygga kläder. Men efter en shoppingdag med pappa, så satte jag mig på bussen ut till Tyresö. 

Efter bussresan så mötte min stjärnsysters mamma upp mig, och skjutsade mig hem till dem.

På måndagen så följde jag med till fotostudion, och där fick jag lära mig att redigera lite. Dagen rullade på och det blev tisdag.

På tisdagen var det fotografering och sedan fotade jag mig själv också, även den dagen redigerade jag väldigt mycket. Men det var kul. Onsdagen redigerade jag och så tog jag och min stjärnsyster foton tillsammans. Efter hon slutade skolan, så tog vi bussen in till centrum. Där fick jag följa med på Hip hopfabriken. Hip hopfabriken var ett ställe där några tjejer träffas och skriver olika rappar och spelar sedan in dem. De var så trevliga och gulliga.Det var också väldigt roligt, och om jag hade bott i Stockholm så hade jag lätt viljat börja där.

Efter tre timmar i Hipp hoppfabriken, så gick vi till Pizza hut och åt lite. Det var gott, och väldigt roligt att bara vara med min stjärnsyster en stund i fred.

Och nu kommer jag till tordagen, alltså idag.

Jag packade, åt frukost och sedan åkte vi bil till studion. Där fotades en bebis idag, och resten av dagen redigerade jag bilder. 

Runt tre blev jag skjutsad till Cityterminalen, där bussarna går ifrån.  Vi sa hejdå och jag tog bussen hem.  Nu sitter jag hemma efter en lång, och  väldigt jobbig dag. 


Likes

Comments

Hej 

Fredagskvällen spenderade jag med mina fina vänner. Vi åt gott, tittade på film och bara myste. 

Alla vaknade vi 7, då hade vi sovit i fyra timmar på natten. Men jag är inte ens trött. Men om ungefär två timmar så är jag påväg upp till Stockholm. I Stockholm ska jag praoa. Jag är jätteförväntansfull, men nu måste jag sticka ner till stationen så jag inte missar tåget. 


Likes

Comments

Hej!

Denna dag har gått ganska snabbt

. På elevensval så fick vi komma på studiebesök hos brandåren.

Vi fick åka ner från brandstången. Jag tyckte det var så kul, så jag åkte ner tre gånger. Vi fick även ha på oss deras kläder, vara uppe på taket på en av brandbilarna. En annan sak vi även fick göra var att prova en sådan där gasmask man har när man rökdyker. 

Vi var där i två timmar. Jag kan säga att det är det roligaste studiebesöket jag någonsin har varit på.

Nu blir det plugg så jag inte misslyckas helt på provet, som jag har på fredag.


Likes

Comments

Godkväll alla finisar.

Idag blev det en löprunda, istället för att simma i simhallen med klassen. 

Men när jag skulle cykla hem, så sladdade min cykel till och den la sig på sidan. Så jag ramlade av och skrapade upp hela knät och armbågen. Min fina vän såg vad som hände, och kom och hjälpte mig. Som vanligt skrattar jag, och det gjorde jag även när jag pratade med min kompis, efter det hände.  Sedan gick jag med mina två vänner till vårdcentralen, för att kolla om jag behövde sy eller något.

Även där låg jag och skrattade. Jag vet inte varför jag egentligen låg och skrattade, sjuksköterskan måste tyckt jag var jättekonstig. Men det spelar ingen roll för mig vad hon tycker om mig.

Jag har lite ont, och måste gå upp lite tidigare i morgon, för att gå till min doktor för att lägga om allt. Så det blir nog ingen fotboll imorgon. Nu när det äntligen lite roligt på fotbollen, så ska jag skada mig. Nu på fotbollen så springer vi mycket. Visst tycker man inte det är jätteroligt i stunden, men jag tycker ändån det är ganska roligt. Men bara om man får veta hur mycket man ska springa, så man vet kan planera upp hur snabbt man ska springa.

Likes

Comments


Nu blir det lite snabb blogging, för jag är väldigt trött.

 Hela denna dagen har jag varit upptagen med skola, och aktiviteter. Jag hann vara hemma i en timme efter skolan, sedan stack jag till stallet och red. Vi hade hoppning. Bilden är inte tagen från denna gången, men jag hoppade med samma häst, höjden är nog desamma tror jag, fast jag red andra kombinationer. Bildkvaliteten är inte så bra, men det får duga.

 Sedan hann jag vara hemma en timme mellan ridning tills jag skulle på fotbollsträning. 

Vi sprang block, intervaller typ, försvarsövningar och några passnings och skjutövningar.

Så jag är ganska slutkörd. Sedan kan jag lova att jag kommer få träningsvärk, för jag stretchade inte. Men jag får skylla mig själv, om jag får träningsvärk, tycker jag. 

Likes

Comments