Hej! welcome to my nya blogg haha! Har haft några stycken förut som ingen behöver se ;)


Iallafall, jag tänkte berätta om mig själv lite:

Jag är 15 år (född 2002) och älskar hästar och hoppning, men även två norska killar vid namn Marcus & Martinus, som ni säkert vet vilka det är heheh. Jag är ca 167cm lång och har "skilda" föräldrar. Hos pappa har jag en bonusmamma,en lillasyster och en lillebror. Hos mamma har jag en bonuspappa och en storasyster.

Jag började rida för ca 7 år sen tror jag,hemma på våran C ponny och började senare på ridskola. Har precis slutat på min kära ridskola då jag ska börja rida bara hemma istället Jag har haft 5 medryttarhästar också. På ridskolan har jag tävlat både hoppning och dressyr men hoppningen är min starka sida så jag satsar på det. Högsta jag tävlat är 85cm med storhäst och 70 med ponny. Just nu här hemma rider jag på vår C ponny igen, och med vår menar jag min,mammas och min storasysters ponny. Hon heter pocahontas och är en maxad c-ponny korsning på gotlandsruss och halvblod tror jag hehe, och hon är 13 år (fd.03.). Nyligen har vi bytt stall så nu står hon på lösdrift i ett jättefint stall med två paddockar och det är ett jätte fint område!

Eftersom våran kära ponny inte är så rutinerad så har hon bara hoppat 60 med ryttare tyvvär men jag har bestämt att jag ska hårdträna med henne nu, men dock tror vi nog att det snart är dags att sälja henne då vi alla är för långa för henne och jag kommer vara den som rider mest på henne nu och jag känner att min sits inte blir bra på hon som är så liten.


Min Marcus & Martinus förälskelse tycker jag inte att jag behöver prata om men om nån nu har nån fråga om det kan ni skriva det :)


Jag kommer börja med youtube om 1-2 veckor där jag kommer ha en hästkanal för det mesta, men videosarna kommer obviosly inte bli dom bästa i början då jag inte har något redigeringsprogram eller den bästa kameran men jag hoppas det blir bra ändå☺


Följ mig gärna på sociala medier:

Instagram: @agnesgranath

Snapchat: agnesgranath

Twitter: Agnes_granath

youtube: Agnes Granath


Likes

Comments