Börjar bli levande igen

Helgen i Prag gänget, jag säger bara helgen u Prag!! Jag har inte festat på det sättet sen två år tillbaka, så rätt sliten är man nu. Jag börjar äntligen känna mig någorlunda levande igen.
Men som sagt helgen i Prag, vad hade den inte som jag tycker en helg i Prag ska innehålla? Jo, shopping iofs. Jag var för bakis för att gå runt på stan i värmen. Men annars så, lyx hotell med spa och massage. Otroligt skönt. Ett gött uteliv, vi fick en favoritbar vid namn 80’s café eller café 80’s, lite oklart detta. Det var vattenpipa, öl i massor, jag tog debut på strippklubb. Så nu har jag sett min sambo få både bröst, underliv och anus uppkört i sitt ansikte av snygga brudar men vet ni vad jag kunde inte bry mig mindre. Det var en spännande upplevelse och just denna som vi gick på hade högre standard, det var jag noga med att googla upp innan vi valde så man inte gynnar de som pushar sina anställda över gränser.
Jag hade så otroligt roligt, fantastiskt att få uppleva såna här saker med min sambo. Trots att jag nyss bevittnat honom bredvid en naken brud så är jag mer kär än någonsin, hur galet är inte det??? Denna resa gjorde oss gott. Prag är dessutom väldigt vackert i rätt delar, gammalt och bevarat.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229