Veckan som gått

Det känns verkligen som att den här veckan = första riktiga skolveckan. Hade mitt första prov för terminen, i privatjuridik, som för övrigt typ är mitt favoritämne? Provet gick väl bra tror jag, var inte alls så svårt vilket var skönt för jag hade inte pluggat överdrivet mycket. Annars har jag varit barnvakt, försökt plugga lite inför kommande prov osv, dock utan vidare framgång. Har verkligen sjukt svårt att komma till skott och plugga i god tid, det är som att det är en spärr som inte släpper förens kvällen innan. Lite märkligt men har fungerat i 10 år sååå :)

I fredags hängde jag med Hanna efter skolan och slingade hennes hår som hon har klippt jättekort. Så himla snyggt verkligen. Ska klippa mig och ca en månad och vill egentligen göra något drastiskt men vågar inte (tråkig ja). Gick hem och käkade middag med Hilda och åkte sen till Nicki och hängde lite med några tjejer innan vi alla drog till Valter som hade ett litet spontan-krök. Därav väldigt udda blandning av människor men det blev faktiskt kul! Jag och Hilda trillade in här hemma runt 05 och lagade pasta pesto<3 Lördagen spenderades med Stina i stan. Tanken var att fika på Mr.Cake men pga en timmes kö in hamnade vi i Sturegallerian istället. Himla mysigt det med, köpte en väldigt snygg tröja också.

Efter en familjemiddag på kvällen tänkte jag och några dra ut, men det var inte förens vid halv 1 så vi bangade i sista sekund. Hade varit kul men kände att jag behöver chilla lite också . För första gången sedan juni börjar jag känna mig liiiite sjuk, Så gott som alla går runt och hostar och snorar atm, men har verkligen hållit mig frisk fram tills nu. Tror inte jag kommer bli sjuk, har bara lite huvudvärk typ. Idag ska jag kaaanske träna och sen på bio med la familia ikväll. Har 3 prov nästa vecka så ska väl kanske försöka plugga men som sagt tror jag det kan bli svårt... KYSS.

Gillar

Kommentarer