Veckan som gått

En vecka till dårå, jag uppdaterar verkligen bara varje söndag heh, men aja. Veckan! Har varit rätt lugn typ? Vi borde väl ha pluggat men det är svårt att veta hur. Vi läser organisation atm och det är egentligen bara att läsa och försöka lära sig alla teorier. Dock kommer man få ha boken på tentan så känns onödigt att ens försöka lägga sakerna på minnet..? Vet inte men hela det här momentet känns lite oklart. Tenta i 9 timmar på fredag i alla fall, så kuuul!

Nej nu till något roligare. I onsdags drog vi ihop några tjejer från klassen och käkade middag tillsammans hemma hos Sophie. Som jag har skrivit kanske 100 gånger träffar man ju inga om man inte aktivt tar tag i det själv, så ja det var behövligt. Vi åt middag, drack vin, spelade spel och bara snackade, supermys och väldigt gulliga allihopa. Det slog mig verkligen hur länge sen man lärde känna nya människor på det här sättet? Alltså jag har inte hängt med några nya (typ) sedan högstadiet...? Vad bra haha. Nej men vi ska verkligen försöka styra ihop grejer på vardagar, behöver inte va något stort direkt men bara så man inte fastnar i tråkigt plugg i lägenheten liksom!

Jaa och nu i helgen har vi krökat hemma hos oss. Vi drog ihop ett stort för här i fredags innan vi drog vidare till Malmös på nån efterfest. Mycket trevligt! Var precis lagom full och mådde topp (förutom att det ösregnade). Och i lördags hängde jag med på en liten utflykt med Filippas familj som har varit nere över helgen. Tanken var att åka till Danmark, men där kommer man ju tydligen inte in så det blev en trip till Malmö istället, supermys och kul att komma iväg! Sen chillade jag och Ebba hemma resten av dagen. Såg på Bron, åt glass och gjorde smycken haha. Vi har köpt massa grejer så vi har nåt att pyssla med, så japp igår blev det halsband, älskar pyssel.

Gillar

Kommentarer