Stocksund it is

Sååå va helgen slut. Sitter atm och försöker skriva på mitt svenskatal som jag ska hålla på tisdag. Får inte ihop det alls, och jag måste hinna lära mig skiten också, aja nog om det --> helgen.

Både fredags-och lördagskvällen spenderades i Stocksund. I fredags åt jag, Alba, Lisen, Filippa, Hilda och Julia tacos hos Leth. Tanken var att planera vår eventuella palmaresa i sommar lite bättre. Vi kom inte speciellt långt utan kollade mest runt lite boenden och så. I övrigt var det väldigt kul och mysigt att träffa dom, var länge sedan vi var allihopa!

I lördags gjorde jag väl inget revolutionerade på dagen utan chillade bara och försökte få lite plugg gjort. År middag med min familj och runt 21-tiden bar det av till Leth återigen för att föra innan vi skulle till Ivar. Det var inte överdrivet kul, men ändå någonting! Kändes som att alla bara irrade runt i hela huset och letade efter folk, så till slut satte jag mig med Cissi i hallen och käkade chips, fräscht ändå. Tog en uber hem rätt tidigt, typ runt halv 2. När jag kom hem tänkte jag vara taktisk och dricka en flaska vatten för att inte bli bakis, men spillde ut den i hela min säng<333

  • vardag

Gillar

Kommentarer