stått still

Andra gången jag skriver det här inlägget, perfeekt! Var ju ett tag sedan jag kikade in här, inte för att någon kanske bryr sig men aa. Sen sist jag skrev har det hänt ca 4 saker värda att berätta om, så jag tänkte väl göra det lite kort nu.

1. Jag har tagit faaaking körkort. Japp sist av alla, förutom Viktor och Ebba dårå. Så fantastiskt jätteskönt att ha det gjort. Vet inte om det kommer förändra mitt liv markant, men nu slipper jag tänka mer på det iaf. Känner mig cool när jag åker bil själv iaf.

2. Jag har varit i Dalarna med min släkt för att fira farmor och farfars 60-åriga bröllopsdag. Mkt mysigt faktiskt och skönt att komma bort och umgås med familjen lite. Vi gjorde lite aktiviteter och utflykter och åt massa god mat. Mys mys.

3. PH fkn final. Typ det största eventet i år. Så jag bjöd in till finalhäng hos mig, om jag överdrev? Ja absolut. Ni ser ju hur fint jag hade pyntat och så köpte jag massa snacks, goals. Det är sånt man måste göra för att liva upp vardgen och ha saker att se fram emot. Längtar redan till nästa final. Då ska jag satsa ännu mer, får väl hyra in Marcelo eller nåt.

4. Filippa har haft hemmakrök, och ni vet ju hur varmt hemmakrök ligger mig om hjärtat. Vi förade några där och sen bjöd hon dit fler. Kändes som ett riktigt gymnasiekrök med massa olika åldrar, oinbjudna och allt sånt. Hade askul utan att ens dricka så mycket. Hade liksom lätt kunnat dricka mer men hade kul ändå så jag bangade det. Försökte hålla lite koll på huset istället, tog igen lite från tidigare gånger Filippa har styrt heheheeee.

Och det var väl typ allt? Utöver det här har jag spenderat massa pengar, som jag inte har heh, på onödiga saker som jag ändå vill ha. Aa och så har jag hängt med mina föräldrar, som vanligt. Och spelat spel med Filippa och Isabelle. Ikväll är det drink hos Ia. Hon har delat in alla i par och delat ut varsinn spritsort så ska man planera och bjuda alla på en drink. Mkt kul koncept. Sen lär vi gå ut efter det!

Gillar

Kommentarer