Rösta nästa val

Jag vet att jag inte har skrivit något på senaste, har egentligen haft tid då jag knappt gjort någonting, men därav skulle det inte heller bli så kul att läsa. Skolan har dragit igång "på riktigt". Känns väl sådär. Alltså har kommit på att jag inte alls känner mig redo för att koncentrera mig och plugga. Har dessutom en inprincip helt ny klass, och den är väl okej. Däremot gillar jag inte alls mina nya lärare vilket är fett segt, får se vad det utvecklas till men för tillfället är jag inte övertygad.

Jaja nog om det --> rubriken. Kom här om dagen underfund med att jag kommer få rösta nästa val. Hur sjukt? Insåg då även hur sjukt icke allmänbildad jag är och hur dålig koll jag har på omvärlden. Exempelvis det här i Barcelona? Förlåt men hade ingen koll på det alls, och jag skäms!! För att åtgärda detta har jag i alla fall börjat (hänt 2 ggr...) kolla på rapport på morgonen när jag sminkar mig. Är faktiskt ganska mysigt. Har också laddat ner Omni vilket är en nyhetsapp. Ska verkligen försöka hålla i det här för jag tycker själv att det är så nice när andra har koll på saker och vet vad de pratar om.

Annars har det inte hänt så mycket revolutionerande i mitt liv. Försöker ta tag i saker som att sluta tvätta håret varje dag, planera min "ekonomi", komma igång med träningen, äta bra och regelbundet och massa annat som man alltid säger att man ska göra vid skolstart/nytt år. Vi får se hur det går helt enkelt. Puss på er. 

Gillar

Kommentarer