Onsdagsutgång och sittning på Sibylla

Hejhej. Sitter här och ska skriva en inlämning i organisation till imorgon. Den är inte så stor men det är så jääävla tråkigt om man får säga det högt? Aa det får man. Ska läsa organisation i tre veckor, bara att hålla ut. Men veckan! Skrev första tentan i onsdags och jag tror tyyp att det gick ganska bra? Spontan känsla i alla fall, håller tummarna. Och för att fira lite träffade vi Clara och Mathilda och drack vin efteråt. Så väldigt trevligt. Efter några timmar rörde vi oss mot en bar på Mårtenstorget där det var rätt mycket folk ändå. Så vi satt där i några timmar och sen gick vi vidare till en efterfest. Hade askul men vi hann inte äta någon middag så både jag och Ebba var nog rätt fulla. Så ja dagen efter var inte så skoj. Vi hade en föreläsning och sen sov vi typ resten av dagen.

Ja och sen var det torsdag, inget speciellt, och sen helg igen. Den här fredagen hade min nollningsgrupp en finsittning inplanerad på finaste Sibylla (ja snabbmatsrestaurangen). Så det var bara att klä upp sig och traska dit i ösregnet. I och med att jag inte var med på nollningen för några veckor sen kände jag inte en enda person haha, men jag hittade några som jag hängde efter, perfekt. Sen gick vi vidare på två olika krök med folk från gruppen och sen möttes alla på Parantesen. Där var det jättemycket folk som vanligt och jag vet inte ens vad som hände där. Jag och två till sprang runt mellan alla korridorer och aa, som det alltid är där. Runt 03 skulle jag traska hem och insåg att min nyckel var borta. Den kunde vara exakt precis vaar som helst, vad bra. Men av någon sjuk slump var Ebba på väg hem exakt samtidigt som mig. Så jag kom in och allt var bra. Och så vaknar jag av att en kille har skrivit att han hittade mina nycklar. Och Ebba fick ett meddelande på facebook att någon hade hittat alla hennes kort. Vi är så bra. Men slutet gott allting gott.

Hela lördagen chillade vi, åt halloumiburgar och kollade på Harry P. Hade en asbra helg och längtar redan till nästa. Då ska vi fira Stina (och Anna litegrann som fyllde år igår hihi).

Gillar

Kommentarer