mösspåtagning

Heeeej igår var det äntligen mösspåtagning. Har varit så taggad inför den här dagen så kunde inte sova, och vaknade kl 06 helt pigg. Jag fixade lite hemma och fick sen skjuts till skolan av Julia. Vi var där i typ 20 minuter, lyssnade på nåt segt tal av rektorn, sjöng lite sånger och sen rullade vi därifrån. Här började jag bli sådär orimligt taggad, allt var så bra. Vi åkte hem massa tjejer till Filippa och förade och åt pizza i solen. Asså här var det så trevligt väder, alla höll på att bli fulla, vi skrev på overaller osv. Sen traskade vi till mig, fortfarande bra väder, men så fort dom första började glida in öppnade sig himlen. Asså det regnade så mycket så jag vet inte vad. Dock verkade ingen bry sig så det var typ lite härligt? Det sprack i alla fall upp efter någon halvtimme, och därefter var det typ moln och sol.

Runt kl 15 kom mamma och pappa hem och pappa satte igång och grilla korv, väldigt uppskattat. Pappa blev typ huvudpersonen där ett tag haha, han trivdes så bra. Folk stannade hos mig till typ kl 19 och då gick jag, Lelle och Viktor och köpte middag innan vi rullade vidare till Bratt som styrde på kvällen. Jag försökte tagga till men kom inte riktigt över tröttheten så jag var jätteseg. Var väl där i typ 2 timmar innan jag kände att allt jag ville var att ligga i ett tyst, nedsläckt rum. Så jag catchade tåget hem och slocknade direkt.

Sammanfattningsvis - hade sjukt kul igår, himla bra stämning och allt. Mindre kul idag dock. Hade ett litet mental breakdown i morse när jag insåg att jag behövde städa hela huset + trädgården själv i ösregn, mamma å pappa kommer inte hem idag så får ingen mat, måste plugga matte + jättebakis. Men nu känns det bättre. Det enda jag har ätit idag är chips och cola zero, perfekt.

  • vardag

Gillar

Kommentarer