Midsommar

Midsommar levererade i år igen, hade så himla kul från kl 13 och framåt igår. Då började nämligen Alba och Fabians midsommarlunch som jag nämnde tidigare. Vi minglade runt ett tag och började dricka lite innan vi skulle äta. I och med att i princip alla drack American Corn vodka, blev alla fulla extremt fort haha men det var kul. Själv hade jag en flaska vin som jag drack av. Som sagt minglade vi runt ett tag innan det var dags för lunch med lambo, snapsvisor, uppdrag och hela faderullan. Tror att alla klarade sina uppdrag faktiskt, även om det var rätt uppenbart många gånger. Vi satt och åt länge och efter det var det dags för trekamp!

Vi blev indelade i två lag så körde vi norsk fylla, apelsinstafett och dragkamp och mitt lag vann haha, dock ramlade jag och skrapade upp benet på norska fyllan. Tiden gick verkligen så fort hos Fabian, och hade så himla kul hela tiden. Älskar fasiken högtider. Tusen tack Alba och Fabian för en superbra uppstyrd lunch. och midsommar!

Vi stannade hos Fabbe till runt klockan 18, och gick då till Filippa för hennes föräldrar var borta. Och här bröt helvetet ut haha, i princip alla började bråka och skrika på varandra, var seriöst som ett bråk i ex on the beach och folk grät till höger och vänster. Det löste sig väl (ish) och vi började röra oss mot Max för att äta lite middag typ, såklart fick jag och Hilda gå dit och alla andra fick skjuts. Där satt vi och övervägde att dra vidare, men istället tog jag, Hilda, Filippa och Rossi en taxi hem till Sjöblom för att bada bubbelpool och bara hänga. Har nog aldrig skrattat så mycket i den där poolen eller sen när jag, Rossi och Hilda gick hem till mig haha. Vi låg i min soffa och käkade chips och jag vet inte vad. Runt kl 3 drog dom hem och jag gick och la mig. Himla skönt och sova själv i min egen säng ändå, och att SOVA UT.

Summan av kardemumman hade jag en toppenbra midsommar!

  • helg

Gillar

Kommentarer