Kristi flygare

Oh herre vilken långhelg, och den är inte slut än. Var hos Erik i onsdags med lite folk. Vi var bara runt 30 pers men det var trevligt. Var sjuk i början av veckan så tog de lite lugnt, drack bara nått glas vin och någon shot. Fick skjuts hem av Annas pappa, så värt. Kunde dock iiiinte sova, min hals var helt svullen och hade verkligen så ont. Vaknade med ännu värre halsont, men gick in i duschen och började fixa mig ändå.

Sen kom Fanny och vi var hos mig en stund innan snodde en rosé av pappa och traskade till Hanna som hade 18-års fest. Det var white party och hon hade fixat så fint så. Vi var typ nervösa innan i och med att vi inte kände många alls, men det gick bra. Hade faktiskt sjukt kul!! Drack väldigt mycket under hela dagen så var rätt full, men det var kul. Gick därifrån runt kl 21, bytte om, käkade en macka och sen skjutsade Arvid mig till Nicki som hade glitter/silver fest. Kunde tyvärr inte föra med tjejerna innan, men mötte upp dom där. Det var verkligen bra fixat, och hade fett kul även fast jag var väääldigt trött och full. Hann typ bli bakis innan jag kom till Nicki. Var hemma rätt tidigt, runt kl 2. Same hände igen, kunde inte sova och halsen mådde inte bra alltså.

Trots ungefär ingen sömn och ont i halsen tog jag mig till iform för att sola, och sen till Stocksund för Astas och Jossans brunch!! Dom hade fixat så fint och GOTT. Mådde dock halvbra där... Men det var trevligt!! Pappa hämtade mig sen, och nu ligger jag här och försöker ladda batterierna för ikv. Ska till Alex & Edvards yacht club fest. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, och är ofattbart trött men ska rycka upp mig! Ska till Alba vid 19 och föra med några, är ändå taggad. Lever på alvedon, ipren, strepsil och bafucin ikv.

  • vardag

Gillar

Kommentarer