Jaha här har man ju inte skrivit på ett tag

Nepp. Jag kom väl av mig lite där när corona slog till och livet blev boooring. Inte för att det var så mycket mer händelserikt innan men aa. Ena dagen är jag lack på den här skiten (man va vad bra, som att det hjälper att jag går runt och är arg), och andra dagen bryr jag mig inte. Jag försöker väl leva på som vanligt i den mån det går. Jobbet har jag tack och lov kvar, och ingen jag känner är hårt drabbad.


Här kommer en snabb recap från senaste månaden:

Jag har varit på Annas lanställe tillsammans med Anna, Agnes, Sophie och Anna. Så väldigt mysigt. Det känns väl som den bästa aktiviteten man kan göra när det inte händer så mycket annat skoj. Vi spelade spel, drack massa te, badade bastu och sånt där man gör på landet.

Och helgen efter åkte jag Ebba Corre Issa och Clara till Claras landställe. Alltid ett nöje. Samma visa här typ - god mat, bastu och bara mys. Sen gjorde vi ett hemmagjort drickspel också.

Sen blev det Valborg! Långhelg och krök, bra grej. Planen var bara en liten middag hos mig. men dagen innan styrde Agnes ihop hennes och min middag till en stor. Fantastiskt bra idé. Så vi var massa tjejer hos Leth och bara åt middag, krökade och hade det allmänt bra. Det var länge sen jag hängde på det sättet med bara tjejer. Det var i princip alla mina kompisar jag har hängt med senaste 3 åren samlade runt samma bord, tjärlek <3

Ja och sen har jag hängt med Ebba Cornelia och Clara i vanlig ordning. Vi åt middag och drack lite vin i lördags, i hopp om att det skulle hända nåt skoj. Och det gjorde det typ. Vi åkte till Victor en stund men han stängde ner rätt fort så då drog vi vidare till ett litet krök i stan. Lite oklar kväll men ändå roligt att hitta på något.


Jag och det är typ allt. Ikv är det paradise hotel final (tagg) och i helgen har jag inga planer. Byeeee.

Gillar

Kommentarer