Helgen, plugg och födelsedag!

Nu har det hänt mycket sen jag skrev sist. Exempelvis har jag varit jätteirriterad för jag tror att tentan om en och en halv vecka kommer gå skiiit. Nej men det är så mycket, får ju panik. Hela dagen idag har jag Ebba och Viktor suttit med en inlämning (vi fick den kl 09 och den skulle lämnas in kl 16). DOCK gick den fan bra? Tror vi i alla fall, håller tummarna.

Ja och i helgen förade vi hemma hos oss på fredagen. Bla var Mathilda här som jag hängde med så mycket efter konfat. Sen tappade vi kontakten och nu är vi återförenade här i Luuund, går i samma klass till och med! Så skoj. Så hon Clara, Clara, Ebba och Viktor var här innan vi drog vidare till Sparta där typ hela Lund var. Skojar inte ens, var kanske 400 pers? Men passande nog kom vi dit när det stängde ner, perfekt, så vi drog vidare på en efterkaka och sen cyklade jag hem.


På lördagen åt jag frulle hos Anna och Fabian, megamys, och sen försökte jag plugga (gick skit). Chillade hela kvällen vilket var så välbehövligt - Och så var vi pigga och fräscha på söndagen. Vi gjorde massa ärenden och fick typ mycket plugg gjort!

Och idaaag fyller Issa år!! Så efter allt plugg åkte vi över till henne för att ge henne en present och kika på hennes fina fina lägenhet. Imorgon fyller Clara år och då är det drink! Längtar. Ska lägga bus nu. Hejdå.

Gillar

Kommentarer