Hej igen från Norge dårå

Hej hopp det var länge sen. Har inte skrivit nåt här på två veckor (?) eller nåt. Men japp jag har i alla fall tagit mitt pick och pack och flyttat till Norge. Kort och gott: Jag Anna Stella jobbar tillsammans med några norskar på ett företag som heter face2face. Genom dom åker vi runt i hela Norge (byter stad varje Söndag) och säljer abonnemang åt flyktinghjälpen, dvs gör folk till månadsgivare. Så ja, vi står utanför affärer, på torg osv och pitchar på alla som går förbi. Som telefonförsäljare fast irl. Hittils har det varit otrooooligt mycket upp och ner. Alltså har haft dagar där jag har varit på topphumör och allt känns rätt kul, samtidigt som jag vissa dagar baaara har velat åka hem. Det är verkligen så otroligt intensivt, och eftersom man bor här går man aldrig riktigt hem från jobbet. Eller jo vi har fritid och så, men såhär: det är inte bara ett jobb, det är liksom en hel livsstil. Och som alla vet är jag världens största mammagris och så otroligt hemmakär, så jag har ju gråtit X antal gånger för att jag saknar mamma och pappa hehe. Såhär ser en vanlig dag ut iaf:

08.00 Vi går upp och äter hotellfrukost (och smugglar med oss mackor till lunch)

09.00 Morgonmöte. Dvs gå igenom gårdagen, diskutera säljtekniker osv + bestämma tema för dagen. Ja vi har ett tema varje dag, exempelvis sporttema. Så ska alla bestämma en hashtag och emoji som hör till temat. Sen varje gång man säljer skickar man den emojin i chatten. Asoklart jag vet.

10.00 Ute i fält och säljer. Jag fattar ärligt talat inte hur folk faktiskt går med på att köpa sånt här av nån random på gatan, men tydligen. Jag har ju då bara sålt till M Ä N. Alltså 100% av mina kunder är gubbar, parfakt!

18.00 Vi slutar och åker hem till hotellet och käkar middag, spelar kort, leker maffia, ser Paradise Hotel och bara hänger.

Och ungefär såhär går det på repeat mån-lördag, vi är alltså bara lediga på söndagar. Så ja ganska intensivt. Just nu tror jag att jag kommer stanna här ända till november, men det beror lite på hur försäljningen går. Det finns sjuka pengar att tjäna pga väldigt bra provision. Men eftersom jag snittar typ 1,5 sälj om dagen så blir det inte aaasmycket. Så ja vi får se hur länge jag står ut helt enkelt. Nu ska vi vidare från Skien till Grimstad. Hejdå. BTW dom söker fortfarande folk som vill komma hit, så om någon är sugen så skriv till mig. Det är 0 uppsägningstid osv så man kan stanna hur länge man vill/inte vill. Hejdå.

Gillar

Kommentarer