Hej igen

Okej på beställning av Ebba och Corre den här gången så ska jag börja uppdatera här igen. Som att dom inte vet vad jag gör om dagarna? Dom är liksom dom enda jag umgås med haha. Anledningen att jag inte skriver är typ för att 1. Orkar inte och 2. Jag har typ börjat skriva dagbok istället. Jag köpte en så himla fin dagbok för ett tag sen så nu vill jag bara skriva i den. INSPO. Men okej jag ska göra en kort recap, har ändå lite fina bilder att visa.


Det har ju varit relativt bra väder så jag har väl försökt ta vara på det så gott det går. Sitter ju instängd på ett kontor 40 eventuella soltimmar i veckan så måste pressa så fort jag får chansen. Skönt att Ebba har samma inställning haha. Vi har i alla fall solat massa hemma hos mig och hos Clara. Och så har vi ätit picknick och middag i kvällssolen. Och så en mysig frukost med Fribergatjejerna, älskar att vi tar tag i att ses allihopa. Ska försöka träffa tjejerna från klassen i Dagy också, vore ändå mys att ses.

Sen har jag krökat litegrann också, mest små mysiga häng bara, precis som jag gillar. Och så var Isabelle på dejt och jag Filippa och Julia skuggade henne hela dejten haha. Vi åkte bil efterdom i en timme utan att dom märkte nåt, askul. Ja och det är tyyyp allt? Eller?

Aa men nu ska jag börja skriva här dårå. På fredag har jag äntligen bokat tid för att slinga håret (!!). Även det på beställning av Ebba lol. Hoppas det blir fiiint. Och sen är det midsommar och sånt mys.

Gillar

Kommentarer