Frustrerad

Känner bara att jag måste skriva av mig lite för gick hem från skolan igår och var så irriterad. Filippa kan vittna för fick ur mig allt till henne hehe. Nej men jag är väl ändå ganska engagerad i skolan och tar saker på "allvar", och då blir jag så fruktansvärt irriterad när lärare inte alls verkar veta hur man hanterar en klass eller lär ut saker? Ursäkta men det är ditt jobb? Hur kan man som lärare skita fullständigt i om folk verkar förstå vad du pratar om samt tycka att det är minsta lilla intressant? Har som sagt massa nya lärare och är så himla besviken med vissa. Flera av mina lärare har jobbat på min skola i flera år, och jag är övertygad om att de inte har ändrat sin undervisning minsta lilla under dessa år. Precis samma prov, uppgifter, läxor som för 10 år sedan. Visst funkar det i vissa fall men man måste faktiskt anpassa undervisningen någorlunda. Bara för att du som lärare står still på samma jobb betyder det inte att omvärlden står still.

. Sen ska jag inte dra alla lärare på Dagy över en kam, har /har haft flera fantastiskt bra lärare, men det blir så påtagligt nu när jag har fått så många nya som jag inte förstår mig på. Väldigt flummigt och oklart inlägg men behövde bara få skriva av mig lite:))) Hejdå nu ska jag ha samhällskunskap med en av de få lärare jag tycker om.

(Och kom inte och säg att detta beror på att jag går på Dagy för en av mina extremt dåliga lärare från ettan jobbar nu på VRG såååå.)

Gillar

Kommentarer