En helg helt i min smak

Ja men snääälla vilken bra helg jag har haft. För det första: en dag med strålande sol och en med regn, perfekt. Ja jag har hellre sol men älskar regn också.

Så, i fredags åt jag middag med familjen och sen hämtade Clara upp mig. Så satt vi hemma hos Clara å hängde och krökade. Som vanligt dårå men tröttnar inte direkt på dom hihi. Vi hängde väl där i några timmar innan det kom lite fler. Vi var inte så många men det var trevligt, man märker ju hur mycket man uppskattar att umgås med folk nu när man typ aldrig gör det längre. Japp och åkte jag hem och sov. Och på lördagen sov jag ut och åt sedan en lång lunch i solen med Edvard. Sen åkte jag hem och däckade i solen och åt middag med mina kusiner. Mysigt japp. Och idag har jag hängt med mina föräldrar exakt hela dagen, också som vanligt dårå. Vi åt frukost på Ekudden, gjorde lite ärenden , åt god lunch osv. Sedan Joel och Arvid flyttade har jag mamma å pappa verkligen börjat hänga konstant, anpassar liksom mina dagar efter dom haha. Klagar absolut inte, tvärtom, mina bästa människor.

Till middag blev det hemmagjord pizza och vin och nu sitter jag här nyduschad med ansiktsmas och ska Robinson. Aa jag mår bra. Hejdå.

Gillar

Kommentarer