Båstad i efterhand

Hej jag har inte skrivit här på alls länge men ska ju flytta snart så tänker att då kan det vara kul. Så ja här kommer lite Båstad recap, eller ja det här skrev jag i min dagbok på tåget hem så tänkte att jag slänger in det nu istället.


Sitter atm på tåget hem från Torekov/Båstad. Har varit borta i en vecka och haft så kul. Första dagarna bodde jag hos Issa tillsammans med Ebba Clara och Cornelia. Och sen flyttade jag till Anna med Ia och Lollo. Aa och jag har haft så kul. Tyvärr har det varit pissväder, men vi har krökat typ varje dag, ätit massa goda middagar och hängt med halva Stockholm som vallfärdar dit vecka 29. Det är liiite äckligt, alltså att varenda kotte från Stockholm åker dit bara för att "man ska vara där då" (inklusive jag). Folk gör verkligen var som helst för att komma dit, skulle inte förvåna mig om folk tältar för att ha någonstans att sova liksom. Själv glider man på kompisar som har hus där haha. Här kommer några highligts:

Roligaste kvällen: När vi krökade ett stort gäng på Mobys. Det är ju lite omständigt nu med tanke på Corona. Man måste liksom boka allt i förväg, måste sitta ner osv. Men hade så jäävla kul där. Var full, på bra humör, alla mina kompisar var där och det var bra musik. Sen var dom inte jättestränga med regler och sånt vilket egentligen är dåligt men kul för oss som ändå var där hehe.

Roligaste hemmafesten: Ja eftersom det var så svårt att gå ut så var det desto fler hemmafester/krök vilket jag inte har något emot. Roligast var nog när Annas kompisar från Verbier styrde på kvällen och Issas dagsfest. Massa nytt folk blandad med gamla liksooom.

Roligaste händelsen: När Ebba gick från Torekov till Båstad kl 07:30 på morgonen . 1,5 mil, 3 timmar :)

Hajdo.


Gillar

Kommentarer