ÅRE

Hej hopp jag e hemma från ÅRE. Kom hem till ett helt tomt och nedsläckt hus :( Mamma och pappa har nämligen dragit till Gotland, lite skönt men saknar dom faktiskt. Men Åre då, har haft tre så himla roliga dagar verkligen. Är så glad att vi bokade det här i sista sekund, hade fan ruttnat bort annars, och tre dagar var verkligen perfekt längd. Jag hade i alla fall väldigt kul i princip hela tiden. Här kommer en kort recap av dagarna:

DAG 1: Vi landade på Östersunds flygplats i måndags morse och lyckades efter mycket om och men ta oss till själva Åre. Glatt traskade vi och hyrde skidor och gav oss ut i backen i ca 23 minuter innan det började regnaaaa<3 Alltså haha, och sen regnade det i två dagar och den tredje dagen var det snöstorm så alla liftar var stängda, så nice skidåkning!! Så ja, vi kastade 2 tusen kronor på skidor och liftkort i sjön. Jaja vi napade, lagade tacos och fixade oss innan vi bjöd över lite folk att föra hos oss. Av någon anledning var klubbarna stängda, så vi åkte till några kompisar som styrde i sitt hus där. Hade så kul där, vet inte om det berodde på att jag 1. Var jättefull 2. Hängde med massa personer jag aldrig träffat 3. Bara var astaggad. En kombination av allt antar jag.

DAG 2: Vi försökte åka skidor men det gick inge bra pga regn, så vi gick på afterski istället. Där var det liveband och alla vi blev jättefulla, ni hör ju hur trevligt. Och såklart lyckades jag bli utslängd. Lite min grej det där med att bli utslängd från afterski!!!! Nej men et var säkert lika bra. Väl hemma var alla helt fulla och skulle duscha, tvätta håret och sminka om sig, aa ni kan ju tänka er hur det såg ut. Vi hade bokat bord på någon restaurang i byn och där någonstans bestämde vi oss för att borda på Bygget senare på kvällen. När vi kom dit hade jag redan hunnit bli bakis, så jag mådde skit i någon timme men kom igång till slut. Jag står dock typ fast vid att jag inte har så kul ute, inte ens i åre :) nej men uppskattar verkligen hemmafest så mkt mer. Vi åkte på efterkaka och sen gick jag, Tilde, Viktor och Leonard hem till oss och hängde och det var typ här jag hade som roligast.

DAG 3: Alla liftar stängda så jag, Viktor, Julia och Leonard gick och bowlade istället, jag gjorde strike tre gånger och vann 60 kr. Var fan seg hela dagen så tänkte banga att kröka, men vi krökade på ändå. Hade som alltid roligast under föret, och eftersom klubbarna stänger kl 02 bangade jag, Viktor och Leonard att gå ut och satt hemma och snackade istället, mkt trevligt. Och idag har vi bara vaknat, städat, packat och åkt hem. Så nu ligger jag här i min säng och har 1 avsnitt av mästerkocken, 4 av farmen och 1 av ensam mamma söker att beta av. Summan av kardemumman: Åre är skitkul men skidåkningen suger.

Gillar

Kommentarer