<3

En bild från min fina fina mormors begravning som var i fredags. Under tiden jag var i Norge gick hon bort, vilket också bidrog till att jag åkte hem, och i fredags var det dags för begravning. Det var självklart rätt tufft och känsloladdad men samtidigt en så otroligt fin och viktig stund. Man börjar liksom reflektera över så mycket saker och uppskatta saker man inte tidigare har tänkt på. Det absolut jobbigaste för min del var utan tvekan att se min mamma så ledsen. Ibland känner jag att jag lever genom henne, för att hon är så otroligt viktig för mig. Märker jag att något inte står rätt till hos henne påverkar det mig diiirekt. Så ja ni kan ju tänka er, att se min mamma så ledsen är det absolut värsta tänkbara för mig. Men som sagt, det blev en oerhört fin och viktig stund i allt det sorgliga. På kvällen åt vi middag hos mina kusiner och satt och pratade om massa gamla minnen. Mamma berättade att mormor sina sista dagar drömde varje natt att hon var i himlen, och hennes sista kväll hade hon sagt att inatt ska jag drömma att jag är i himlen och allt är bra, men den här gången kommer jag inte tillbaka. Och så blev det. Det är verkligen en sån lättnad för mig att hon lugnt och smärtfrittlät sig själv släppa taget<3


Hela lördagen spenderades också med familjen. Vi åkte in till stan och åt lunch allihopa tillsammans. Jag märker verkligen mitt behov av att umgås med familjen i såna här tider, mina viktigaste människor.

Sen var det dags för middag för min del. Alba hade sin 19års-middag och som vanligt var det helt fantastiskt fint fixat. Det var italienskt tema vilket inte är mig emot. Och det var så himla trevligt och mysigt att träffa dom tjejerna igen. Vi har inte hängt på riktigt sedan i somras egentligen, alla har ju liksom gått olika håll nu efter gymnasiet, så det var kul att catcha upp lite. Vi satt mest och drack vin och pratade om massa gamla grejor och sen lite framtid osv. Det är verkligen en stor skillnad på samtalen nu och för ett år sedan. Nu var det i princip bara snack om jobb, plugg, resa osv medan för ett år sen pratade vi enbart om krök och killar. VI ÄR SÅ MOGNA!! Nej men ändå lite intressant. Efter några timmar skulle resten ut, men jag kände mig inte helt i form så mamma hämtade mig så hängde jag med mamma och pappa istället. Och idag har jag promenerat med mamma, lagat mat, övningskört och lite såna saker. Nu ska jag äta middag. Hejdå.

Gillar

Kommentarer