2020 wiho

Nej men hej. Usch nu kände jag mig som Linn Ahlborg. Men hej iaf. Det var ju ett tag sen japp. Anledningen är ärligt talat att jag inte har tagit några fina bilder på senaste. Säkert bara jag som tänker på sånt men jaja. Nu kommer snabb recap på senaste tiden (På Annas begäran).

Julen och allt det där behöver vi inte prata om så mycket. Det var liksom det klassiska: julafton hos oss, turkeydinner med farmor och farfar, julklappslek med familjekompisar och bara massa släkt/familjehäng. Så väldigt mysigt faktiskt, speciellt när Joel är hemma från Lund och Arvid har flickvän heh. Här är lite mysiga bilder:

Och sen den 25e var det utgång på schemat. Vi förade massa hos Issa innan vi drog till Berns dit typ alla skulle. Såklart hade Jag, Clara, Ebba och Cornelia missat att köpa biljett, så vi kom inte in :D Clara och Cornelia bestämde sig för att borda och kom in så, men jag och Ebba bangade det och drog till End själva. Och förlåt men jag har typ aldrig haft så kul på End? Eller jo det har jag men det var ett bra tag sen. Varken jag eller Ebba kände en kotte som var där, och dessutom var vi bara två st, så vi sprang omkring och hängde med massa randoms. Låter ju asboring men var på så bra humör (och ganska full) och jag vet inte men vi hittade massa skojiga personer. Aa sen drog vi till Max och sen tog vi tuben hem (så stolt, economic girl). Ja och sen i mellandagarna var mamma och pappa bortresta så vi krökade här nån kväll sen hände det inte så mkt mer.

Ja och sista saken värt att berätta är väl nyår dårå. Elsa, Pau och Cissi hade styrt ihop en tjejmiddag hemma hos Cissi, och det var så trevligt. Vi minglade, körde lite lekar, käkade och ja krökade helt enkelt. Så kul att träffa Kajsa speciellt, var så länge sen, och sen alla andra också. Strax innan tolvslaget åkte jag Julia och Filippa vidare till Siri som hade fest. Och resterande av kvällen minns jag inte så mkt vad jag gjorde egentligen, vi gick till en annan fest i Enebyberg och sen tillbaka till Siri aa. Hade kul men det hände typ inget extraordinärt som är värt att berätta. Här har ni dom 3 bilder jag har från nyår. Kände mig snygg men tog inte en enda bild på mig sj, perfekt! Ja och sen har jag hängt med min family, lunchat med Edvard och ätit god mat.

Gillar

Kommentarer