Hej, Började mitt kära höstlov med en låång sovmorgon. Åt lite frukost och sedan stack jag iväg o handla lite mat och hårfärg. Blev en svart till hårbotten. Var även inne på dollar store och hittade 2 par lösögonfransar, så fina! Vet ej kvalitén på dessa men 20kr för båda tåls att testa. Hittade även gravljus som jag ska tända på morfar och mormors grav i helgen. Ska göra en krans tillsammans med mamma också så ska vi dit o fixa lite fint nu till alla helgona. Väl hemma så har jag bara färgat håret, bakat lite och väntar nu på pannkakor! Var ett bra tag sedan vi åt det nu så är såå sugen på det!!

Kvällen är en lugn en, ska bara ta det lugnt.

Det var lite kort om dagen det, hoppas att ni haft en fin måndag.

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.. its who you are.

Hej,

Ja som rubriken lyder, jag brinner verkligen för mitt val av yrke. Jag älskar att jobba och hela mitt intresse är bakning.Jobbade idag för första gången på ett bra tag, Var inte svårt att kliva upp ur sängen vid 5. Taggad ut i fingertopparna!! Jobbdagen flöt på, Inga större hinder. Snacka lite med chefen om fler timmar och hade skön stämning trots att det blev stressigt! Bra med bra kollegor.

Slutade vid 14 och åkte hem och åt lite lunch tillsammans med familjen och sedan fixade jag mina naglar och lyssna på musik. Avsluta nu kvällen med att skjutsa brorsan till tåget och nu i sängen framför en film.

Tung dag efter en vecka sjuk, men skönt att vara igång igen.

Nu väntas en ny vecka, höstlov.

KRAM

Likes

Comments

Hej mina vänner.

Idag tog jag en lugn dag hemma först innan jag åkte till Sofie för att bara ta det lugnt samt börja pynta lite inför imorgon, Köpte även en liten pumpa(!!!) första gången i mitt liv jag har gjort en pumpa. Så mys!

Nu ligger jag äntligen i sängen, helt slut! Lite tända ljus och en film är perfekt en fredag som denna.

KRAM

Likes

Comments

Hej mina vänner.

I fredags var en mysig kväll. Inte nog med att det blev helg, jag handlade lite mys-mat och åkte hem till Sofie och drack lite vin och snacka skit, Underbart! Spenderade även lördagen med henne men blev sjuk på natten och fick ta en taxi hem.. Ligger nu fortfarande nerbäddad, fick åka o ta prover i måndags och tisdags och äter nu antibiotika.. Lever nu på dryck, får knappt ner något i halsen utan att börja gråta. Men imorgon är det fredag igen, ska försöka åka till Sofie igen för att hjälpa henne att fixa inför Halloween festen hon ska ha på lördag, tyvärr kommer jag ej kunna gå då jag ska vila tills jag är helt frisk. Suck!

Har inte så mycket att säga här ifrån sängen.. Ska slå på en film o sedan sova.

KRAM

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Kolla på dom här 3 plaggen från FILA och Junkyard. Så snygga och sköna för den gråa hösten och vintern vi nu har framför oss. eller hur? Tänk o rocka dessa kanske tillsammans? med ett par lite varmare vita sneakes. Så skönt till skolan o mysa hemma. 

KRAM

Länkar finns på bilderna.

Likes

Comments