Godmorgon!
Idag blir nig en ganska lugn dag ska in till stan och umgås med kompisar och bara chilla.
Pappa kommer in och hämtar mig senare ikväll men egentligen var de planerat att jag skulle kunna ta moppen in till stan och hem idag men eftersom vi fortfarande inte fått registreringsskylten efter 2 veckor så gick inte de så måste pappa åka in och hämta mig istället för annars kommer jag inte hem. Väldigt dåligt gjort av de vi köpte moppen av tycker jag för de sa att det skulle skicka in papperna dagen efter men en vecka senare hade de inte skickat in papperna än. Men snart ska den nig gå att köra hoppas vi! Men nu ska jag gå upp och äta frukost och göra mig iordning. Hoppas ni får en bra dag kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Eller godmiddag kanske man ska säga igår spelade jag fotbollsmatch och vi vann med 3-1 en väldigt skön vinst faktiskt. Men jag har inte trånat fotboll på över 3 månader men de behövde en spelare till så jag ställde upp men jag e väldigt förvånad över min kondition de va inte så jobbigt alls faktiskt men idag har jag en jäkla träningsverk i benen.
Sen hade vi lite lagfest hos Mathilda med några från laget, vi grillade och bara snackade skit vilket va väldigt mysigt.

Jag och Milla drog hyfsat tidigt ändå för vi skulle in till stan och kolla när pappa sprang midnattsloppet. Vi stod vid mål men det va så mycket folk så inte så lätt att hitta honom bland alla blåa tröjor. Men det va ett himla drag där iallafall, mycket musik och mycket glada människor. Vi gick in och satte oss på donken en sväng sen innan de var dags att börja röra sig hemmåt.

Just nu ligger jag hemma hos Milla och ska strax göra mig iordning för att åka tillbaka till Norrtälje snart. Blir nig bara hemma ikväll ska städa mitt rum och fixa lite hemma bara, men kommer nog ett till inlägg senare! Hoppas ni har en bra dag! Kram!🎀

Likes

Comments