Sry, för dålig uppdatering! Har haft mkt i skolan & lite sånt ni vet <3

Idag va jag i lund med min bae, Julia. 

Föresten, det e min födelsedag på onsdag (19/10) så min fina vän Julia köpte en present till mig. En jätte mysig nalle tröja och en matchande ögonbindel (lite kinky jag vet) <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag blev sjuk i Lördags på ett fotbollsläger. Jag hade jätte ont i halsen & mådde bara inte bra. Så jag gick hem från detta lägret & sov hemma istället för att sova i tält med de andra från mitt fotbollslag. Nästa dag va det också läger, men när jag vaknade så tog vi tempen på mig & det visade sig att jag hade lite feber. Så det blev inget läger för mig & inte heller någon match som jag skulle spelat denna dagen. Så istället för att ha kul på fotbollsläger & spela en utav våra matcher i Skåneserien så låg jag hemma i min säng & bara mådde dåligt.
Sen idag så mår jag bättre än i lördags och i söndags, men jag är inte helt frisk än. Så idag så va jag hemma från skolan & hade lite mys med vattenmelon, en liten smoothie & film (the hunger games). Det brukar ju vara lite kul att skippa skolan ;). Men vi hade skolfoto idag som jag missade, vilket inte va så kul. Jag tror iallafall att jag kommer till skolan imorgon!

"What to do when sick:
1) sleep | 2) food | 3) water | 4) fluffy blankets | 5) tissues | 6) avoid infecting others"

Likes

Comments

Måndag den 15 augusti (2016) så bestämde jag & Julia min bästa vän att vi ville ta lite bilder tillsammans, då när det äntligen va bra väder. Så vi bara tog med oss kamera, ett litet stativ, våra mobiler & så cyklade vi till någon slags äng. Detta är såklart inte alla bilder vi tog, men detta är några.

Dear Best Friend,

You're weird. You're stupid. I'm like that, too. I guess that's why we are so perfect together. Thanks for always being there for me. You're like a sister to me. I LOVE YOU!

Likes

Comments