​Hej snyggingar! hoppas att ni mår bra.

Har sovit så himla dåligt inatt konstigt nog, super konstigt. Ska ialafall hoppa in i en lång och skön dusch snart och sedan ska jag möta upp Sussie som jag inte har träffat på 2 månader?!?! ska bli så skönt att få snacka lite skit och ta en fika tillsammans. Ska även på en till arbetsintervju idag, håll tummar och tår på att jag får jobbet. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​I helgen så firade jag och O fyra år tillsammans, magiskt. Tänk att jag har delat nästan hela mitt tonår tillsammans med honom, så vi har växt tillsammans. Vi spenderade års dagen på några klippor och åt och bara myste på, mer behövs inte just nu. Vi håller på att kikar på en utlandsresa i Juli/Augusti då O får ledighet, om han nu får det, så tänkte vi fira mer där.


Likes

Comments

​Midsommar var helt fantastisk. Jag och O umgicks bara med min familj på landstället, välbehövligt. Vi åt massa god mat och njöt fullt ut, det var tänkt att vi skulle umgås med några vänner senare mot kvällen men det blev inte av då jag inte mådde så bra, så vi åkte till Vindhem och myste på tills sena natten.

Likes

Comments

Nouw Magazine