Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Började gå i terapi, tog studenten, reste själv

Vilka länder besökte du?

Tyskland, Österrike, Kroatien och England.

En mobilanteckning:

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?

​Mer simturer!

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

​Har nog inget speciellt datum sådär. Asså fine typ studenten 10 juni eller när vi gjorde slut 15 juli men asså egentligen är det mer hela hösten i sig, den blev så himla viktig för mig. 

En gång du grät:

​​Har gråtit så mycket det här året både pga min orkeslöshet och pga killar och pga framtiden.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

​Blev huvudansvarig för smoothies och blev kallad pizzamästare, chefchefen ville även veta mina åsikter angående de nya personaltröjorna och jag vet att han inte frågade alla.

Och din största framgång privat?

​Blivit extremt mycket bättre vän med mig själv och behandlat mig med respekt.

Bästa läsupplevelse?

Det kändes lugnt när mina känslor dog.

Bästa tv-serie?

​Girls.

Bästa film?

​Har verkligen haft svårt att fastna för filmer på sistone, kollar bara serier! Men min all time favorit är The Bodyguard!!! <3

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

Time of the season, Brother, Livet är underbart, Make you mine, Någons jävla saker, I badet och Cheap thrills!!!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Första nio månaderna: ledsnare

Resten: gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?

​Slappnat av.

Den maträtt du åt oftast 2016?

​Grönsaker/rotfrukter i ugn med antingen halloumi eller lax, ris med wok, paj.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

​Firade dan innan med förfest hos mig med mina bästisar och åkte sen ut på klubb. Blev sjungen till på tolvslaget och bjuden på drinkar! På själva födelsedagen sken solen och jag:

-Brunchade med syster, systers pojkvän, pappa och mitt ex.

-Fikade med mamma.

-Åt middag med frukostsällskapet, åkte hem o sov. 

Högsta önskan just nu?

​Fixa mitt boende till våren och kommande tre åren. 

Vad fick dig att må bra?

​Insikten i att jag mått dåligt och viljan till förändring. Tänkte i prioriteringar i livet, vad är egentligen viktigast osv, och kom på att ingenting annat spelar roll om inte jag är lycklig och nöjd med hur det är. När jag blev singel kunde jag också ta hand om mig själv på ett sätt som jag misslyckats med tidigare, vilket är väldigt viktigt att komma ihåg till nästa förhållande. Man ska aldrig glömma bort sig själv!

Vem saknade du?

​Mamma, min syster (vi ses varje vecka och pratar varje dag men tycker ändå inte att det är tillräckligt, vill bo ihop igen) och mina vänner. Känns så knäppt att ofta sakna kompisar som jag träffar ofta men inte heller tycks få nog av. Vill ju bara umgås och mysa helst hela tiden! 

Vad är du mest stolt över?

Att jag överkommit mina rädslor och tagit tag i mig själv, att jag blivit mentalt starkare haha hej hopp klyschigt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger hemma med feber atm och blir så himla ledsen över att jag inte kan röra mig ur fläcken. Hatar att vara så orkeslös. Så här kommer ett cheesy citat som inte enbart riktar sig till min feber utan mest till allt annat som pågår i livet.

Adjö så länge.

Likes

Comments

Den ena hit och den andra dit.
Vad spelar det ens för roll
när ingen vet vem jag är?
Eller vad jag tänker på.

Kaos
aosK
osKa
sKao

Likes

Comments

Läser läser läser.

Äter lyxfrullar i lugn och ro, tar morgonprommisar och super in

höstljuset

höstfärgerna

höstdofterna

höstkänslan.

Peppar mig själv. Jag ska aldrig förminska mig själv.

"Agnes! Lev, tro och älska!" stod det i en bok jag fick i studentpresent. Tänker på det ofta.

Tar kort på vardagliga saker som fastnar i blicken. Försöker spå i kaffesumpen.

​Kollar på utsikten och håller hand på gatan. Att vara på höjder ger mig ett sådant lugn, som att allting nere på marken är på låtsas och att mitt egna liv står still. Att hålla hand ger mig värme.

Likes

Comments

Idag åkte jag och Agge till Bergianska trädgården där vi åt linssoppa och pallade äpplen. Hade inte varit i trädgården tidigare och blev paff över hur fint det var! De stora, ljusa växthusen. Trädgården med gigantiska grönsaker och alla möjliga sorters äppelträd. Det gulliga kafét med den fantastiska maten. Perfekt ställe att åka till en vacker höstdag som denna! 

Likes

Comments

I helgen provjobbade jag på ett nytt jobb. Det kändes så himla välkomnande, hjälpsamt och trevligt på ett sätt som jag aldrig tidigare varit med om. Blev till och med bjuden på personalfest redan den kvällen, vilken var igår. Kändes först nervöst men så fort jag kom dit kände jag bara YES, vad bra det känns. Ska provjobba igen nästa helg så det är fortfarande osäkert om jag får jobbet eller inte, men hoppas hoppas hoppas. Det som hur som helst slog mig när jag satt på den där personalfesten, smuttade lite vitt vin och åt vegetarisk buffé, var vilken liten värld de skapat sig. Inte på det sättet när man är barn och tror att världen bara är det som kretsar kring en själv, utan att de skapat en slags cirkel med personalen och cheferna, som en liten familj. Det slog mig hur många såna cirklar/världar det finns där ute. Vad mycket det finns att upptäcka. Det är ändå en häftig tanke, känns lovande.

Annan sysselsättning är denna. Både läsa serieböcker om känslor, kärlek, samhället och feminism, men också bara det enkla som just den här bilden visar. Så himla skönt att somna med kudden sådär. (Det kändes lugnt när mina känslor dog - Bim Eriksson)

Likes

Comments

Det är inte viktigt. Intalar mig det ibland.

När förhoppningarna är så stora, tar över allt.

Så sprängs de, han var inte där.

Fast än jag inte gjort något fel.

Och alla andra är bara i vägen.

Likes

Comments

Idag har jag "lekt mäklarassistent" på pappas kontor och suttit med objektsbeskrivningar och lite annat fix. Det kändes verkligen sjukt bra att sätta klockan och göra någonting annat, någonting nytt. Jag saknar att ha ett sammanhang och rutiner. Att känna av skillnad mellan helg och vardag och minnas vilken veckodag det är. Ja, ärligt talat saknar jag skolan. Men när man pluggat på i så många år kanske det inte är konstigt att man upplever en form av längtan tillbaka till skolbänken. Pluggandet och skolan blev ju trots allt en slags trygghet, något som jag identifierade mig med. Känner mig lite lost just nu men samtidigt vill jag nog inte gå tillbaka till att låta pluggandet identifiera mig <3 

Likes

Comments