Min första graviditet var jag ensam, men det var själv valt och då var jag det från början. Då var det liksom bara jag! Nu har jag tre barn att ta hand om samtidigt som jag är gravid med fjärde. Mina graviditeter har ju inte varit speciellt komplikations fria, så det kan ju bli intressant att se hur det kommer att gå. Visst när han flyttar ut så kommer han ju ha Viktor och Matilda varannan vecka. Då är det bara jag och Wilma här hemma och hon är ju självständig. Det är ju inget hämtande och lämnande i skolan och hon är oftast med kompisar, så det kommer ju att funka! Får passa på att vila så mycket som möjligt dom veckorna! Usch jag avskyr verkligen det här just nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja precis allting är upp och ner i mitt liv just nu, snart gått halva tiden av graviditeten och blivit lämnad av sambon:-( allt känns bara piss! Försöker hitta på saker för att slippa tänka, men det lyckas inga längre stunder kan jag ju säga. Jag vet att felet ligger hos mig, det är verkligen inte hans fel. Det är jag som har svikit honom flera gånger om, jag visste att det här skulle komma om jag gjorde det en gång till. Tyvärr så tänkte jag inte på det när jag befann mig där! Nu väntar jag bara på att han ska få någon utav lägenheterna som han har sökt, sen får jag väl ta och försöka pussla ihop mitt liv igen. Försöka så gott det går fram tills bebisen kommer om cirka 20 veckor. Kommer bli tufft men jag har i allafall tagit mod till mig och sökt hjälp!

Likes

Comments

Ja i morgon är det fredag igen! Ska bli skönt med helg även om man ska infinna sig på jobbet vid klockan sju på lördag morgon:-) men det blir en kort helg iallafall eftersom jag bara jobbar halvtid! Så det går fort! Och så kommer sambons lillasyster på besök i morgon och stannar tills på söndag! Då blir barnen glada! Längtar nog ändå mest till lördag kvällen då det är dags för ytterligare en del tävling i melodifestivalen! Men jag har inte någon vidare koll på vem som tävlar på lördag! Så jag vet inte vem man ska hålla på!

Likes

Comments

Det gör ont att bli sårad av någon man älskar, det vet jag för det har jag blivit flera gånger! Men något som gör ondare är att såra någon man älskar! Det har jag också gjort många gånger, tyvärr! Och nu har jag gjort det en gång till, absolut inget som jag är stolt över. ( och nej, jag har inte varit otrogen) ordnar jag inte upp det här fort, på bara några dagar så kommer jag att såra ännu flera! Inklusive mina barn och min mamma! Fixar det sig inte inom några dagar så kommer det sluta med att jag är själv! Åh, jag ångrar mig fruktansvärt och jag vet att jag inte kommer att få tag på dom pengarna inom 2 dagar, och det gör så otroligt ont! Önskar verkligen att jag hade gjort annorlunda, men nu gick det som det gick! Vissa stunder känns det som att det enda rätta är att lägga sig ner och dö, vill ju bara ha tag på pengarna så att jag kan lösa skiten och sen få gå vidare! Åh vad jag harar detta!!

Likes

Comments

Åh den här hostan håller verkligen på att ta livet av mig! Har försökt att sova nu i flera timmar, men det hår verkligen inte! Finns det ingen som har några bra knep mot hosta? Det hjälper ju inte ett dugg med host medicin! Halstabletter har jag i munnen hela tiden, men nu håller jag på att bli galen, vill ju bara få sova! Iallafall en liten stund! Men jag får väl sitta med telefonen och skriva massa blogginlägg istället! Då går ju tiden lite fortare iallafall;-) vad gör ni andra i kväll/ natt då?

Likes

Comments

Usch idag är en sån dag då ingenting känns speciellt roligt! Viktor börjar i allafall bli piggare, bara den där fruktansvärda hostan kvar som inte vill ge med sig, dock så är jag glad över att han inte har fått något krupp anfall den här gången! Matilda har fått feber nu så vi får se när hon blir piggare! Nu ligger hon i soffan och kollar på tv och är inte alls pigg! Stackars liten! Värker i mamma hjärtat när barnen inte mår bra!

Likes

Comments

Veckorna bara flyger ju iväg måste jag säga! Och det är ju i och för sig ganska skönt! Och det är ju skönt så länge man får må ganska bra! Målet för mig är ju att ta mig till vecka 35 iallafall, har ju en förmåga att föda för tidigt och det är absolut ingen höjdare att bli kvar på sjukhuset längre än nödvändigt! Idag fick jag hem en napp till bebisen på posten! Ett tips till gravida eller som har bebis! Gilla mam på Facebook så får ni en gratis napp hemskickad;-) jag är en sån som gillar saker som är gratis, så jag lägger ner lite tid på att leta gratis saker, tycker det är kul! Har ni några tips på gratis saker som ni kan dela med er av kanske?

Likes

Comments

Ja jag antar att det inte var hostan som orsakade sonens kräkningar, idag var det minstingarna tur:-( usch jag hatar verkligen magsjuka! Hoppas att det stannar där så att vi andra slipper det, men det är väl att hoppas på för mycket antar jag! Jaja, ikväll är hon piggare iallafall:-) verkar vara en ganska lindrig magsjuka iallafall, dom har inte alls varit så utslagna som dom brukar bli och det är väldigt skönt måste jag säga!
Nu har jag intagit sängen i allafall och funderar på om man ska försöka sova eller om man ska sätta på någon film! Filmtips tack?!

Likes

Comments

Ja i går blev det melodifestivalen mys med sambon och stora dottern! Dottern och jag älskar det men sambon är inte lika road;-) men han får snällt stå ut ! Lite besviken blev jag allt att inte Linus svenning gick direkt till final, men andra chansen är ju bättre än att åka ut i allafall!
Natten blev inte lika roande kan jag ju säga, blir väckt strax efter klockan ett av att sonen har kräkts ner precis hela sängen plus sig själv! Så det var bara att gå upp och torka. Bädda rent och duscha honom! Vid såna tillfällen är jag så tacksam över att ha tvättmaskin i lägenheten! Vet inte vad han är för sjuk egentligen, han kräktes i onsdags men sen inget mer. Han har en sån fruktansvärd hosta så det kan ju ha varit den som var orsaken inatt! Han e lite piggare iallafall! Tillräckligt för att orka bråka med syskonen i allafall;-) idag har det varit jobb några timmar, ganska skönt att komma iväg lite måste jag säga! Men inte van! När jag kom hem så blev det kaffe och frukost, sen däckade jag i sängen några timmar:-) nu ska jag ta lite kaffe igen o se om jag blir lite piggare!

Likes

Comments

Glömde uppdatera igår när jag kom hem, men läkarbesöket gick bra och allt såg jätte bra ut;-) så skönt, med tanke på att jag har gått och oroat mig så mycket över att det skulle vara något fel på bebisen! Men jag får till och med med börja jobba halv tid!! Så skönt! Visst är det skönt att gå hemma också men det kommer jag ju göra så mycket sen ändå, så det ska bli kul att komma inäg och jobba lite och träffa lite folk! Hoppas att det kommer att funka nu bara! Nu ska jag fortsätta att städa lite som jag höll på med. Så att det blir klart någon gång;-)

Likes

Comments