Header

Allmänt

Min morgon började bra, fast jag inte sovit något. Jag har seriöst vart vaken hela natten, och jag är van. Tidigt imorse när jag kollade på lite youtube-klipp, så blev jag lite distraherad av att min katt helt plötsligt står och stirrar in i väggen. Först fattade jag inte vad hon höll på med, men sen ser jag att hon stirrar på sin egna skugga haha!

Sen började hon slå på sin egna skugga , so cute!

Hur ser min dag ut då? Jag ska övningsköra, och sen ska jag ut på stan. Sen ska jag hem och fixa lite med håret &seen försöka sätta mig ner äntligen, och filma en ny video. We'll see how that goes tho.

Kollade även mina mail idag och har fått inte bara ett, inte två, men TRE positiva mail. But let's talk about that another time. Nu drar jag, peace.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Here it is! Som jag skrev i mitt första inlägg längst ner så håller jag på med youtube. Dock så har jag vart lite dålig på att hålla igång, men jag ska bli mer aktiv nu. Vet inte varför, men har fått världens motivation nu och skrivit ner en massa idéer and so on. Har ni lust så kan ni gärna kolla in min kanal, och om du själv har en kanal, kommentera gärna så kollar jag in den! XOXO

https://www.youtube.com/channel/UCPnaABx2LUloQoAn-q1vXtQ?view_as=subscriber

Likes

Comments

Allmänt

That's right. Jag ligger här, kl 6 på morgonen, för att jag tänker på Tacos? Jag har lite confessions.. många gånger då jag inte kan sova så tänker jag. Visst på jobbiga saker för de mesta. Men även på mat, de är jättekonstigt, jag ligger och googlar på massa matbilder, kollar goa instagram-mat-konton eller vafan det heter.

Oftast blir det att jag ligger och tänker på tacos, hummer, pizza eller pastarätter. Fast bara pizza ifrån pizza hut, annars gillar jag inte pizza. Men sen när jag väl ska gå upp, då är jag inte hungrig längre. Ja, jag är konstig.

Vad brukar ni tänka på när ni inte kan sova? Well isn't this weird hahah.

Likes

Comments

kärlek, Om mig, psykisk ohälsa

Så nu antar jag att jag försöker detta igen. Har haft lösenordsskydd på min blogg i ett antal månader, för jag har inte vetat vad jag vill skriva. Det har hänt så mycket, mitt liv under bara det senaste året har vart som en berg-och-dalbana. Men jag tror att anledningen till att jag vill, och iallafall ska försöka blogga lite är för att jag måste skriva ut, om mina tankar och hur jag mår. För om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte prata. Med någon alls.

Ett väldigt konstigt sätt att börja ett inlägg på, vem är jag ens? Eva Linah heter jag, 21år, bor i Göteborg. Jag har två katter och jag hatar ingefära, wow vilken bra presentation. I min blogg kommer ni få läsa om mig, obviously, kanske lite om min vardag, men för det mesta om hur det är att leva med depression,bulimi, ångest och borderline. Så orkar du inte med nedstämda inlägg bör du nog leta efter en annan blogg.

Men allt är inte dåligt, *försöker övertyga mig det* håller även på med youtube, som en slags hobby. Det började jag med i för ungefär två år sen, för att tänka på annat. Och för ungefär exakt två år sen tog det slut med mannen jag faktiskt trodde jag skulle gifta mig med, och skaffa barn med.. såklart jag trodde det?! Vi kollade ju på ringar och pratade om våra framtida barn. Och sen var allt över. 3års av glada minnen, och sen insåg jag att jag kommer aldrig få se honom igen. Det tog hårt på mig, för man kan säga att det var han som 'räddade' mig på ett sätt. När vi träffades var jag ännu mer förstörd än vad jag är idag.. under tiden han och jag var tillsammans så var jag lite mer stabil.

Och när han försvann ifrån mig, så hamnade jag på ruta ett. Och nej, det är en annan persons ansvar att göra så att jag inte tappar greppet om mig själv. Säger bara att det påverkade mig himla mycket. På grund av min bordeline så reagerar jag lite mer brutalt än vad någon inte har borderline skulle göra. Det slutade med en överdos. Sen blev det psyket. Sen samlade jag mig väl någorlunda. Kom hem från psyket. Kom på att jag måste skaffa en hobby, och då blev det youtube.

Då mådde jag lite bättre. Efter ett tag orkade jag tillomed ta mig ut och träffa mina vänner igen. Men framförallt så älskade jag att sitta och filma, redigera, komma på nya ideér om vad jag ska prata om i nästa video. Folk gav mig cred, tyckte om det jag gjorde, och det värmde!

Tiden gick och det blev år 2017, och då blev jag kär igen. Trodde aldrig jag skulle bli det igen. Sanningen är att jag är fortfarande kär, men olyckligt kär. Detta såret är för färskt, orkar inte skriva mer om det. Men han vet att jag älskar honom.

Vad har jag gjort åt det? inget bra. festat, druckit för mycket, tagit olika droger, och hoppats på att min kropp ska bli så förstörd så att den någon gång bara lägger av. Att hjärtat stannar, eller att hjärnan sväller upp och jag försvinner. Och inte pga att jag är olyckligt kär, nej. Men för att nu är jag i en svacka igen då jag inte mår bra. Jag orkar ingenting. Jag vill ingenting, och det som jag väl vill, är omöjligt. Men det har vart värre, just nu försöker jag iallafall med mitt körkort, jag har sökt utbildningar som jag tycker verkar roliga(väntar på svar). Jag försöker intala mig om att allt blir bra och att jag är stark, och att jag klarar mig. Men gör jag det? jag vettefan. JÄVLAR! Detta hjälpte faktiskt lite. Jag skrev ju det i början, jag vill skriva ut, för jag pallar fan inte prata. Och nu känns det som att jag kan andas ut lite lättare.

Nu drar jag, peace.

Likes

Comments