ZzZZz

Idag är jag nog tröttare än tröttast. Kunde inte sova i natt utan låg och vred och vände på mig fram till klockan tre. Jag vet inte varför. Jag tänkte inte på något speciellt men mitt hjärta skenade iväg lite ibland över stressen att jag inte kunde sova. Så drygt, det blir liksom en ond cirkel. Jag som tillochmed tagit sömntablett. Suck! men men det kommer väl sådana nätter också då sömntabletter inte fungerar, så har det blivit en gång förut också... Men men det är väl bara att vara go och glad kexchoklad och ignorera att min hjärna just nu känns mosig och trött. Förhoppningsvis är det bättre om några timmar. 

Till kvällen ska jag äta tacos med Malin, efter det ska vi dra till Elle som har fest. Det blir nog med säkerhet en trevlig kväll. Det brukar det bli! :) Innan dess ska jag göra mig i ordning och försöka att hinna med tiden utan att stressa. Fast känner jag mig själv rätt så är jag den tidsoptimist som brukar dyka upp näst intill varje dag, hahaha! även fast jag inte gillar det. Jag som hade som mål vid nyår att inte stressa, hittills har det gått i stöpet helt och hållet, men året är långt, kanske går det bättre så småningom. 

 

Gillar

Kommentarer

A
A,
Har också varit med om att inte kunna somna trots sömntablett. Det är verkligen hemskt när man ligger där och inte kan somna och inte har någon utväg eftersom man redan prövat en! Och så blir man ju bara mer o mer uppstressad och det bli ännu svårare att somna. Hoppas att det bara var en engångsföreteelse och att du sover bättre nu! Tar du tabletter varje kväll, förresten, eller är det bara när du känner att du inte kommer kunna somna?
Kram!
annmi.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja men precis, det blir som ett ekorrdjur! det var tack och lov bara en engångsförteelse. Just nu tar jag tabletter varje kväll, men jag har perioder då jag sover utan. Kramar!nouw.com/aflyingbutterfly
Sven
Sven,
När jag går till sängs jag alltid trött. Men det tar inte lång tid, eftersom jag sparka tillbaka. Eftersom jag har inga Gardiner på fönstren, blir det också ganska lätt i min lägenhet. Jag sedan gå upp igen och få min choklad. Det fungerar, och på något sätt jag kan sova gott efter som någonsin. Jag kan inte vara tunnare ... 😊 Hoppas du komma tillbaka utan sömntabletter! 😪 🏨www.LillaStuga.de
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Hehe ok. Gott med choklad! 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229