Veckan som gått!

Denna vecka har varit väldigt bra och fin! jag har solat utan i t-shirt (top) på balkongen med Josefina. Tränat två gympass. Fikat med Eleonor. Gått till en bra läkare som höjde min astmados så att jag slipper hosta hela tiden (tydligen gav min astmasköterska mig barndos vilket läkaren sa inte hjälper vuxna). Efter att ha väntat på en spirometriuppföljning (som skulle vara efter tre månader) i snart ett år tog denna läkare tydligen (har haft flera än denna) i med hårdhandskarna för två dagar senare kom en tid i brevlådan. Sen har jag träffat Emma och haft filmkväll och ätit gotta, träffat Malin vi har gått på ikea, ätit den goda haloumiburgaren på bilden samt gotta, somnat i soffan framför tv;n och spelat Skipboo.

Och ni kom väl ihåg att det var Earth Hour igår? ;) i alla fall gjorde jag och Malin det, och faktiskt det är fantastiskt fint med levande ljus!

Veckan har som sagt varit fin. Jag är tacksam för det! för man vet aldrig när det vänder... Och jag kan väl inte säga att det har vänt än, men jag kan inte säga att det är bra heller. Mitt inre gör ont.

Gillar

Kommentarer

Amanda CL - Life is art
Amanda CL - Life is art,
skönt med en bra läkare 😊
haloumi burgare lät super gott 😃

sv: det ska det verkligen bli 😃 ser fram emot det jätte mycket!!
amandacarlberg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Du, haloumiburgare smälter i munnen 😋 nouw.com/aflyingbutterfly
amandassofi
amandassofi,
Så gott det ser ut!nouw.com/amandassofi
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det var det verkligen! 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229