Vår vinter vår vinter

Dagarna går och går och i veckan hade vi här faktiskt en försmak av våren, innan snön kom dagen efter... Fast både igår och idag har solen skinit.

Jag startade min dag klockan 12.00 idag. Kände egentligen inte för att gå upp då heller men samtidigt blir man ju så trött om man ligger i sängen alltför länge. Så jag gick upp och visste inte alls vad jag skulle göra av dagen. Ringde Elin och frågade om hon ville fika men hon kunde inte. Och eftersom att jag inte har problem med någonting längre d.v.s. hals och öra utan bara tröttheten och den hoppande febern upp och ner som jag har haft i minst tre veckor, men inte mycket alls (i febergrader alltså) så jag tog jag beslutet att åka och gymma. Sen om det var fel eller inte, det vet jag inte. Men jag har inte tränat på en månad nu och kände väl att jag ville prova i alla fall och se hur kroppen reagerade på det. Och nu menar jag alltså inte att jag körde med värsta tungvikterna utan jag tog det väldigt lugnt 5-10kg mindre än vanligt. Konditionen har blivit totalt kass, haha! Och som det verkar så här efteråt reagerade inte kroppen något negativt på träningen. Även om det för mig, och min träning, kändes ganska töntigt att träna utan speciellt tunga vikter. Haha, men bara att få röra lite på kroppen var underbart!

Här är lite vårbilder som jag tagit i veckan. Det var så skönt att sätta sig på en bänk vid vattnet i vårsolen och lyssna på musik.

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg
Johanna Utterberg,
Hatar när vintern och våren kommer fram och tillbaka, vill ha väääärme nu! 😊johannautterberg.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Amanda CL - Life is art
Amanda CL - Life is art,
sv: hahaha känner igen det 😉 så läskigt nöär man absolut inte kommer ihåg vad som ska sägas 😋

ska hålla tummarna <3

kramar
amandacarlberg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Haha ja verkligen 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229