Valentine, trubadur och klockblind

Dagarna bara går och går. Måndag, fredag, måndag, fredag känns det som!
På alla hjärtans dag i torsdags var jag på Treklövern där det bjöds på smörgåstårta och fika. Vi var dock inte lediga, men det stora i det lilla. Gott var det! annars är jag väl inte så mycket för alla hjärtans dag... Jag menar, det hade väl säkert sett och känts annorlunda om jag levde tillsammans med någon, fast samtidigt ... att vara med andra är ju ändå rätt fint!

Det bjöds på smörgåstårta och cider, denna var riktigt god! tonfiskröra Mums.

I fredagsförmiddag var jag på Treklövern och efter det drog jag till Nygården, där jag är väldigt sällan numera. Det var dock en lite mer speciell dag just då. Man betalade en billig slant för; dryck, kött, potatisgratäng, sallad och bakelse plus en timmes trubadur. Trubaduren bestod av en tjej och en kille (eller heter det man eller kvinna?). Tjejen sjöng och wow vilken kraftfull röst! och han som spelade gitarr var även han riktigt duktig. Sen tog jag bussen hem, gick och handlade en pizza samt lite godis vilket jag senare firade in helgen med :) En bra dag helt enkelt.

I lördags hade jag och Carro en vin (tre flaskor!!! alkisvarning, hahaha ), tacos, spelkväll, musik och en massa babbel. Vi hade inte träffats på flera veckor. Väldigt trevligt! Carro gick hem fem på morgonen och jag somnade halv sex, haha! Mästare i skipboo, förlorare i yatzy och oavgjort i kortspel.. Det känns i alla fall ganska rättvist! :)

Och för att inte vända helt upp och ner på dygnet så gick jag upp tio, tvättade två maskiner, tog två promenader, bytte sängkläder och träffade Rebecca. Jag var verkligen såååå trött, inte bakis utan bara trött. Vi åt max hämtmat, det var gott men stort minus för halvvarma och lite mjuka pommes frites (jag vill ha krispiga!!!)
Men det blev hursomhelst bra dagen efter (vin) mat!

En bra helg!

Alltså jag vet inte vad det är med mig och klockor numera. För ungefär två veckor sedan satt jag och väntade in tiden för att gå till Treklövern, för en gångskull behövde jag inte stressa och jag insåg att jag skulle komma i väldigt bra tid (trodde jag), annars brukar jag få stressa och komma i sista minuten... Jag kommer dit, har ganska mycket ångest, ser att dom andra fikar men tänker inte så mycket på det fram till det att jag går in i köket och kollar på klockan. Jag var en hel timme försenad (DUBBELÅNGEST!!!). Inte för att någon egentligen brydde sig... Men det gjorde jag det. Hela dagen blev helt fel och det kändes som att jag missat en hel timme på dagen. Fast det gjorde jag ju inte... vet inte vad känslan kom ifrån. Men jobbigt var det i alla fall!

Idag hände samma grej fast åt andra hållet. Jag förstår verkligen inte, jag tittade ju på klockan... Tyckte jag i alla fall. Jag kände mig stressad och kanske skulle jag bli några minuter försenad. Väl där bakade jag bröd och gick ut i köket för fika, men inget fika stod framme. Jag sa till min handledare att klockan på väggen måste gå väldigt fel, hon tittade på sin klocka och sa - nej den går rätt. Jag tittade på mobilen och jo det jag såg nu såg var sant... Så istället för två var klockan bara ett. Jag hade alltså kommit en timme förtidigt. Jag får väl se det som så att jag är en mycket ambitiös person, haha! ;) det låter bra i alla fall!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Ser trevligt ut! 😊nouw.com/evelinarou
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det var det 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229