Three weeks

Det har ekat väldigt tomt här nu ett tag (förutom inlägget jag la upp för några dagar sedan). Helt ärligt så har jag mått väldigt dåligt, och mår inte bra nu heller även om det är något bättre. Hursomhelst så har jag legat inne på psykiatri - slutenvårdsavdelningen i tre veckor. Det är rörigt i min hjärna just nu. Jag har nyligen satt in en medicin och ska bort med en annan. Så ja, får se hur det utvecklar sig. Det finns i alla fall en bakup plan till det, och en annan plan för annat... Så än är det inte kört!

Under dessa tre veckor har jag ätit sjukt mycket godis, haha! :) Nog för att jag endast brukar äta godis på fredagar (ni som känner mig, ni känner mig ;)), men under dessa veckor har jag väl ätit mer godis än mat. Och då menar jag mycket godis!

Ex denna;

Kanske en påse bilar också och varför inte 200g Marabou chokladkaka. Ja, så har dagarna sett ut vare sig jag ätit bra med mat eller ej. Och faktiskt kändes det helt ok, varför inte vidga sina vyer? ;)

Hursomhelst, anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att allt inte är grönt gräs och gröna skogar i mitt liv just nu. Att vara psykiskt sjuk är enligt mig inte fult, varför ska det hymlas? psykisk ohälsa kan drabba vem som helst, det är mänskligt. Vi är inte mer än människor. Sen om någon tycker helt annat det gör mig ingenting, jag står fast vid mina ord.

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Vad tråkigt att höra att du inte mår bra... Håller med dig, psykisk ohälsa är som vilket mående som helst. Ingen hymlar om att de är förkylda så varför ska man hymla om detta? Kämpa på vännen! Kram <3evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
lilbabustyle
lilbabustyle,
Usch för denna hemska medicin! Jag hoppas du snart mår bättre. Jag är livrädd för att börja med någon ny antidepressiv på grund av den 🙁❤nouw.com/lilbabustyle
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja du jag kan mycket väl förstå dig! :/ nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229