Treklövern

Det är inte endast det som ligger framme som man kan köpa

Ja, nu har jag hunnit vara på Treklövern fyra gånger. Vi var lediga i fredags och idag. Egentligen ska jag alltså dit på fredagar också. men så har det inte blivit hittills. Jag har stått i caféet och även virkat lite. Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är av att träffa lite folk och göra något i tre timmar. Igår var jag så trött att det kändes som om jag hade huvudet fullt av bomull (nej ingen skön känsla - kan inte förklara). Hursomhelst så börjar jag att komma in i det hela. Det känns skönt och nu har jag helg fram till onsdag, vilket är både bra och dåligt av olika orsaker.

Förresten, nu måste jag få gnälla lite;
Någonting jag stör mig på just nu är all reklam om allt jävla spelande som kommer om och om igen i varenda paus (åtminstone på kanal 5), det finns människor som kämpar med spelberoende och försöker ta sig ur det men med denna jävla reklam gör det inte lättare direkt. Sen är det ju många som som fastnar i detta som kanske bara ska prova en gång eller två, som blir tre, fyra o.s.v. Lika illa tycker jag om spritreklamerna är även om det inte visas lika ofta. Nu är jag varken spelberoende eller alkoholist, men jag känner några som haft och har problematiken.
Sen den där McDonaldsreklamen, (ta detta skämtsamt)"sudda, sudda sudda, sudda bort din sura min", den glädjer men också irriterar då den sätter sig på hjärnan, haha!
Nä men tillbaka till allvaret, jag tycker spel och alkoholmissbruk är ett viktigt ämne som inte ska späs på

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Ändå roligt att få göra något om dagarna kan jag tänka mig 😊
Sv; nej gud nej hehe, det är typ ifrån 1980 talet. Mina föräldrar hade det då dem var unga 😉
Ja så himla gott var det 😃
knaset.com
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jo, det känns skönt!nouw.com/aflyingbutterfly
MartinaOlsson
MartinaOlsson,
Hej på dig!
Nu är snart sommaren här, vill du kunna ta med dig all din favoritmusik med bra ljudkvalitet på alla sommarens äventyr? Då tipsar jag dig om att kolla in min tävling i samarbete med Dealonnet där du kan vinna en CleanDesign Bluetooth Speaker! Klicka på länken nedan om du vill vara med och delta 😊 Vill även passa på att önska dig en superhärlig helg <3
https://martinaolsson.myshowroom.se/75350/tavling-vinn-en-cleandesign-bluetooth-speaker/
martinaolsson.myshowroom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229