Torsdag hela veckan...

Nu är det äntligen helg! jag var uppe sent i natt och vaknade sent på förmiddagen. Så ska're vara när man heter Therese :). Den här veckan har varit sååå seg. Sedan i tisdags började min torsdag... D.v.s. jag trodde att det var torsdag i tisdags, torsdag i onsdags och sen blev det äntligen torsdag, haha. Jag förstår inte att jag hade så svårt att få in dagarna denna vecka...!


Igår var jag ner till affären för att köpa godis och cornflakes, det visade sig att det gick fortare att gå dit än vad jag trodde. Såå yejjjj på den! Bland annat så fick chokladen där under följa med mig, yum!

"Jag insåg igår att jag hade klickat i lite för mycket frukt i min varukorg (ja, jag beställer hem mina varor). Tillsammans är det 6 bananer, 10 päron och äpplen, två "gamla" apelsiner och en clementin. Så jag ska äta mycket frukt en tid framöver, haha. Tur att frukt är gott i alla fall!

Idag ska jag träffa Elin N vilket var några månader sedan p.g.a. en del missförstånd mellan oss. Hur som helst så ska det bli kul att träffa henne igen. Vi ska gå ut på någon typ av snabbmatställe sen (tror jag), jag är hursom väldigt sugen på en stor saftig, ostkletig pizza :) då jag inte ätit pizza på flera månader eftersom att jag spenderat en hel del tid på slutenvården och där är väl maten sisådär. Så jag tänker njuta av varenda tugga!

Gillar

Kommentarer

lilbabustyle
lilbabustyle,
åh älskar den där chokladen 😍 gott med pizza också! nouw.com/lilbabustyle
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja mint, så underbart god 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Carolina
Carolina,
Sådär kan jag också ha det ibland, speciellt då jag arbetar helgpass. Då kan jag bli riktigt veckovild xD
Sv; ja, det är riktigt synd. Det vräkte ned snö i tre dagar. Men skönt nog har det varit fint väder nu även i två dagar så jag är nöjd 😃
knaset.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229