Tiden rinner...!

Oj, vad tiden springer iväg, veckorna bara går och går, jag hinner knappt med; det är snart juni - redan nästa vecka, liksom sommar! helt sjukt, jag tyckte att det nyss var vinter. Fast skönt är det! även om det nu har regnat i två dagar. I början av veckan hade vi dock 25 grader sol och inte speciellt fuktig luft, underbart! :)

För några dagar sedan vidgade jag mina vyer och åt gulaschsoppa på coffeehouse by George, istället för mitt säkra kort varma mackor med fetaostkräm, soltorkade och oliver. Att vidga mina vyer var inget smart drag utan ganska dumt för det fanns nästan ingen potatis eller köttfärs i... Det var mest bara rinnande och inte särskilt gott. Fast å andra sidan, hur ska man annars hitta nya goda maträtter. Men nä, det där var inte gott! fast jag vet visserligen att de har en till god rätt nämligen bakad potatis med kräftstjärtar, kanske är det bättre att variera med dem istället ;)

sen har jag varit lite i packar och slängataget inför flytten, typ kastat fyra påsar onödiga saker, packat lite filmer och stickade tröjor.

Just nu tittar jag på på Berg och Meltzer på Hawaii, sååå bra! :) Jag har missat allt då jag just nu kollar på en hel del serier.

Annars är det väl rätt ok, förutom att min kropp inte vill samarbeta med mig. Är återigen förkyld, har haft ont i halsen, varit hes och problem med astman... Nu är jag tack och lov bara täppt och seg! hade ett uppehåll från träningen i ca två månader. Tänkte att jag skulle börja styrketräna lite lugnt med lätta vikter och hur gick det, jag hann en gång sen sa det bom! så var det kört igen... Sen har min mage fuckat up totalt och andra märkliga saker. Så i början av juni blir det ett besök hos läkaren. På tal om mående, hur är det med er? :)

Gillar

Kommentarer

Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa
Känns sjukt att det redan gått 6 månader på detta året :Oevahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja :/ vad tar tiden vägen liksom!!?nouw.com/aflyingbutterfly
Lina
Lina,
Det är hur underbart som helst med att sommaren är här!

Sv; jaså, ja det är ju inte alla som vill ha barn. Finns det någon särskild anledning? 😊
knaset.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja ,underbart! 😊

Hm... Min mamma var barnvårdare hemma i huset fram till det att jag och mamma flyttade till lägenhet, jag var 19 år när vi flyttade, under tonåren var de bara så jobbiga och irriterande gaphalsar, haha! 😉 Väckte mig runt 7.00. på skolloven och sovmornarna. Fast jag somnade oftast om, haha. När jag var liten så gjorde det mig ingenting, då var ju barnen i min ålder. Dock är detta bara en liten skitgrej till varför jag inte vill ha barn, den riktiga anledningen är något som är för känsligt att berätta.
nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229