Systra mi!

I förrgår träffade jag min älskade storasyster... Vi ses sällan så tiden rann iväg och från 12-16 pratade vi non stop. Först gick vi till coffee lounge och åt lunch, jag tog en underbart god halloumisallad. Nästa gång jag kommer dit har jag fått 11 stämplar på mitt stämpelkort man får där, då kommer jag att få en gratis lunch. Inte illa :). Någonting som däremot är illa är att han i kassan vet vad jag ska ha, det enda han missade på denna gång var såsen. Jag har varit stammis där i flera år, haha!
Sen gick vi över till java och tog en efterrätt och vad tog jag, bam bam, bam KLADDKAKA! för er som har missat så är kladdkaka något jag nästan alltid tar när jag ska fika, jag menar varför ta någonting annat som kanske inte är gott istället för ett väldigt säkert kort! Och jo jag vet... Provar man inte något nytt så går det heller inte att skaffa andra favoriter... But I don't care :)

Och igår körde jag med godis! :)))

Idag är det meningen att jag ska på födelsedagsfest ikväll hos Lovisa, men jag vet inte om jag orkar. Denna vecka har jag varit så energilös, sovit en hel del och då inte endast på natten utan även på dagarna. Jag är så trött idag, men jag ska ändå tänka över mitt beslut ordentligt.

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Jag är likadan, blir alltid kladdkaka eller paj med vaniljsås när jag fikar ute haha !nouw.com/ssandraaf
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229