Stockholm och 8 dagar kvar

Nu är det bara 8 dagar kvar till jag och Carro åker till Rhodos. Det ska bli så skönt med avkoppling och värme. Ligga och steka i solen ta dopp i pool och hav. Äta gott och dricka rosé. Jag längtar! :)


Stockholms resan har jag bara nämnt men inte skrivit om, tråkigt nog försvann ju bilderna i min nya fast gamla mobil.

Hursomhelst så tog vi tåget (jag och Malin, för femte året i rad) så att vi skulle vara framme lagom till lunch. Vi åt på Expresso House och helt ärligt så var deras sallad ingenting att hurra för, att äta direkt ur plastlåda... Näe jag föredrar att få sallad på tallrik. Däremot åt jag sallad även på Vetekatten (tror jag att det heter...), så mycket godare. Efterrätt på det i form av kardemummabulle, mums! hotell frukosten var mycket god och haloumiburgare hittade vi också med sötpotatis..

Vi gick runt i olika butiker, allt från Lagerhaus till kläder. Malin hittade en hel del, Jag hittade dock inte speciellt mycket... Tråkigt nog! Men jag som aldrig köper byxor hittade två par, ett par ljusblåa och ett par svarta och en topp. Jag var/är så nöjd!! :)

Hotellrummet var stort och rymligt jag tyckte verkligen om det, vilken kontrast gentemot det andra förra året. Det var lika långt som jag ca 158cm åt båda håll! Skrämmande litet med husväggar, usch! Detta rum var så mycket bättre. Vi var nöjda och glada när vi återigen efter ett dygn reste hemåt.

Och egentligen finns inte så mycket mer att skriva än att det var en fin och bra resa med en fin vän.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229