SOMMAREN ÄR HÄR!

Nu har sommaren slagit till i Sverige. Allt blommar för fullt, det är varmt och solen skiner. Härligt!

För inte så längesen träffade jag Malin. Det var så roligt att träffa henne igen då det var så längesen! Men det känns som om vi fortsatte där vi slutade, den känslan är så fin.

Och förresten, jag var inte covid positiv tack och lov! Det var bara en vanlig förkylning. Och på tal om det, i fredags tog jag min första dos vaccin, det känns bra och skönt. Jag ringde till min HC i torsdags och förklarade att jag har allergier som kan vara bra att veta om när jag ska boka tid för spruta, hon i telefonen ställde några frågor och skulle ringa upp efter att ha pratat med en läkare vilket hon dock inte gjorde. Fredag morgon vaknade jag av att telefonen ringde, då var det HC och hon som skulle ha ringt upp. Hon sa att läkaren tyckte att jag skulle ta vaccinet på plats och att dom hade en avbokning, jag fick den tiden om jag ville (hur tur!). Jag ville. Och jag tror att det var väldigt bra för min del att inte behöva gå runt och oroa mig i förtid. Nästa gång får jag en kallelse. Nu bara hoppas jag att jag slipper skiten (covid alltså).

För några veckor sedan dog ännu en person från avdelningen, inte för att jag varit där, men sådana saker sprider sig ju ändå..

Imorgon (eller senare idag) blir det Treklövern igen. Det känns bra. Just nu känns det skönt att det är långt till semestern. Jag och min kontakt där har gjort upp en plan inför hösten, det känns också bra. Då har jag lite koll och kontroll på läget, på framtiden. Vi tänker i samma banor, liksom också min läkare och samtalskontakt, det är en stor fördel då det annars skulle bli väldigt jobbigt.

Annars skulle jag vilja hyva min dator i väggen så hårt jag kan för att sedan stampa på den till det att den går i tusen bitar. Den är så SEEEEEG!!!

Gillar