Somedays Are Better Than Others!

Nu är det nästan en vecka sedan, men förra helgen var verkligen hur underbar som helst, sådär så att man nästan önskar att den aldrig skulle ta slut... Fredagen tillbringade jag med Yasmin. Lördagen var jag först hos syster och hennes familj för att gratta deras son som gått ut 9:an. Herregud vad fort det går. Alla syskonen var där förutom äldsta brorsan som skulle ha kommit men eftersom att det var strejk i Stockholm så blev det tyvärr inte så. Hursomhelst, vi åt god mat, gott fika och spelade kubb.. Det var så trevligt!! det måste vi göra om fler gånger :)

På kvällen blev det girltalk och utgång med Emma och hennes två kompisar + Malin, elle och Carro. En riktigt trevlig kväll!

På söndagen åkte jag och Monica till Furuviksparken, sen tog vi även en sväng runt mitt område där jag bodde i hela 19 år.

Hm.. Jag kan säga att det var svårt att klämma fram ett leende på denna bild av vissa anledningar, därför ser jag ut som jag gör, haha! Lilla parveln tyckte om att bita i mina skosnören :)

Har fler bilder men ni får nöja er med dessa! :)

Sen gick vi som sagt runt i området och tittade. Och tänk att allt såg ut som vanligt men ändå inte. Allt var så fint, något jag aldrig tänkte på, på samma sätt förut, då såg jag inte området med samma ögon, men nu ser jag att jag nog inte hade kunnat växa upp på ett finare ställe än där.

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Låter som en toppen helg, förra veckan. Jag hade också en sådan toppen helg. Studentmottagning x 2, dop och utspring och långledighet. Hade det så trevligt att jag heller inte ville att helgen skulle ta slut haha!
Men låter också härligt att du ser på den plats som du var uppvuxen på, med helt andra ögon. Med beundran. Det är jätte härligt att få läsa om! 😊
Hoppas helgen som var också var bra 😊

Sv; ja, det var oerhört skönt att få sova ut i onsdags hehe 😊 och några andra dagar den här veckan som var!
Yes, det får jag. Men jag arbetar inte midsommardagen, endast midsommaraftonen 😊
knaset.blogg.se
Emma Engström
Emma Engström,
Åhh vad roligt med kubb! 😃emma.beautyboulevard.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja, det var väldigt roligt! 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229