Snöigt och kallt

Jag tycker faktiskt om det här vädret... När det är sådär bitande kallt och klä på sig riktigt ordentligt, på något sätt känns det också som att luften är extra frisk att andas in. I like it! Och jag är så tacksam över att jag köpte mig en riktigt varm vinterjacka denna vinter. Annars har jag väldigt svårt att unna mig "dyra" saker då inkomsten inte är den största när man är sjukskriven. Men som sagt jag är så tacksam och ångrar mig inte en sekund. . Visst den förra var väl ok varm, kunde småfrysa lite ... och frös om jag var ute för länge. I min nya är jag varm hela tiden. Den är snygg också :)

I morse var jag på Nygården redan klockan tio. Jag kände mig ganska pigg vid 9.00. så tänkte att jag likaväl kunde åka dit. Där drack jag te och pratade med de få människor som var där. Sen vid halvtolv tog jag bussen till farmor som bjöd på en jättegod ost och skinkpaj, den var riktigt saftig! hon hade fått ett rosljus som skiftar i färg när man tänder det. Jättefint JAG VILL OCKSÅ HA :) jag kan ju även passa på att visa min goda sallad jag åt med Emma och hennes lillasyster igår, hihi. Förresten när jag gick i från farmor och hem var det -15 grader. Brr. Fast som sagt jag gillar detta väder; snön är vit och ligger på trädtoppar samt grenar, lagom mycket dessutom och plogen har plogat bra. Super liksom! :)

Och det var de bilderna. Nu ska jag titta på "Släkten är värst" gå och diska lite. Sen äta yoghurt med fruktsallad gjord på apelsin, persimon, grönavindruvor, lila vindruvor och jordgubbar, dock saknar jag banan men ändå *yummie*

Gillar

Kommentarer

OLIVIA  | 17,5 årig tjej i mediebranschen
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Vad härligt det låter!:) du verkar vara jätteduktig som har tagit dig så långt redan. nouw.com/aflyingbutterfly
Amanda Jona [SPONTAN]
Amanda Jona [SPONTAN],
Åh vad maten såg god ut!spontan.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Den var väääldigt god. Älskar haloumi 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229